Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám facebook függő lett,...

Az anyám facebook függő lett, és még egy kamu profilos pasi horgára is ráakadt, mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy hol kezdjem... Anyám fel akart regisztrálni a facebookra, így csináltam neki egy profilt. Egyre többet és többet ült előtte, és ma már olyan méreteket öltött ez az egész, hogy felfordul a gyomrom tőle. Hazaérve egyből beül és estig egyfolytában nyomja. Tegnap is vacsora közben mondtam volna neki, hogy mi történt velem aznap, erre rám sem hederített, csak laptopon facebookozott. Annyi szünetet tart, míg megfürdik, aztán nyomja tovább. Emellett felszedte őt valami férfi, aki még csak nem is az országban lakik, nem beszélnek közös nyelvet, hanem a fordítóban lefordítja, amit mondani akar, vagy amit a pasi írt neki, és így társalognak. A férfinek egy kép van fenn facebook-on, anyám az egyetlen ismerőse. Hiába mondom neki, hogy ez nem lehet egy valós profil, és ne foglalkozzon vele, de már ma hazaérve is tiszta ingerült volt, amíg le nem ülhetett facebookozni, és láttam, hogy megint ezzel az alakkal beszélt. Azt mondta, hogy már nem beszélnek, erre ma megint megjelent. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, mert az apám ott van a szomszéd szobában, a másikban meg az anyám ezzel a pasival hetyeg. Én már mondtam neki mindent, hogy hagyja, hogy ne csinálja, mert a végén biztos úgyis csak bepalizza ez az ember, de hajthatatlan. Mert neki annyira tetszik, hogy valaki őt észrevette. Megkértem azt is, hogy beszéljék meg apával, és ha ő így áll a dolgokhoz, akkor inkább hagyják egymást békén, és váljanak el. De ezt meg nem teszi meg. Én meg itt őrlődöm magamban, mert tudom, hogy apában egy világ omlana össze, ha erre az egészre fény derülne. Hatalmasat csalódtam az anyámban, mert én tényleg mindig mindent elmondok neki, legyen szó bármiről. Ő meg csak titkolózik előttem, és hazudozik. Tudom, hogy még ha jelenleg virtuálisan is, de viszonyt kezdeményezett ezzel a férfival, és nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Érzem, hogy ez így nincs rendjén. Annyira sok dolog félrecsúszott most az életemben, és most jön ez is... Egyszerűen dühít ez a nagy facebook mánia is, mert olyan, mintha egy 13 éves lánnyal élnék együtt. Már senki nem akar közös fotót sem csinálni vele, mert tudjuk, hogy mindenünk, az egész életünk a facebook-on landol. Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tehetnék?

2015. jan. 22. 17:09
1 2
 1/20 anonim válasza:
0%
No comment
2015. jan. 22. 17:14
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
Regisztrald le vagy változása jelszót
2015. jan. 22. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
Marha nagy megcsalas.anyad kicsit kalandozik virtualisan,egy kicsit szorakozik.gondolom unalmas mar apad ennyi.majd megunja.
2015. jan. 22. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
húzd ki a netet
2015. jan. 22. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:
36%

Hehe, nem csodálkoznék nagyon ha kiderülne, hogy a kamu profilos pasi az apád, aki a másik szobából szivatja anyudat!Vagy valami más idióta ismerőse.Egy külföldi mi a francért csinált volna csupán anyudért új profilt a világ másik végéből?Mi lenne az érdeke?

Amúgy ez betegség, függő lett.Szerintem unatkozik az életben.

2015. jan. 22. 17:24
 6/20 Kulcsos7 ***** válasza:
100%

Hány éves anyukádés és Te? ha szabad kérdezeni.

Sok embert meghülyít a face, olyan mint a játékgép.

2015. jan. 22. 17:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Belépsz, letiltod az ipsét, anyád észre sem veszi. Win-win
2015. jan. 22. 17:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj Te is egy kamu profilt és írj rá a fickóra, szórakozz vele, az ilyen szélhámosok úgyis vevők rá, majd mutatsd meg Anyukádnak, hogy mekkora komoly lovag a pasi!
2015. jan. 22. 17:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Unaloműző..én is ezt csinàlom csak gyikon..
2015. jan. 22. 17:32
 10/20 A kérdező kommentje:
Sajnos biztos, hogy nem az apám volt. Se angolul nem tud, és gépezni sem szokott. És amikor anyám ezzel az emberrel beszélt, akkor pont nem volt még gépközelben. Nem tudom, az hogyan történt meg, hogy anyám az egyetlen ismerőse. Körülbelül 6 hete eltűnt ez az ember facebookról, anyám meg azóta is folyamatosan az addigi beszélgetéseiket olvasta. Vagyis csak a saját válaszai jelentek meg, és azt gondoltam, hogy törölte végre magát ez az ember. Erre most megint feltűnt a színen. Lehet, hogy anyám vette észre, hogy újra aktív és bejelölte, fogalmam sincs. Azóta nem merem neki felhozni ezt a témát, mert mindig megsértődik, ha erről beszélek.
2015. jan. 22. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!