Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak kamu apu vagy nem?

Mit csináljak kamu apu vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.pár hete lefeküdtem egy lánnyal.Mi elött mindenki kioktatna a védekezésről könyörgöm ezt ugorjuk át.Gumi nélkül kb 1 percig benne voltam a lányban

nem mentem el benne persze ez nem zárja ki az előváladékban lévő spermiumot.De bízom benne hogy az előző önkielégítés óta sikerült kipisilni stb..

Nah a lány azóta lefeküdt egy másik sráccal aki elment benne véletlen....

A lány terhes lett.

És folyton zaklat nem tartom valószínűnek hogy én lennék az apa azt hiszem itt pénz lehúzásról lesz szó.

Rám verhet egy gyermeket apasági teszt nélkül?

Így konkrétan ráírhat egy full idegenre is hogy hé te vagy a gyerekem apja. És most tiszta ideg vagyok.

Életem első védekezés nélküli sexe így végződik..

Felajánlottam a lánynak aktus után hogy fizetem az eseményutánit de nem akarta bevenni a bogyót..

2014. dec. 28. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neki kell elindítani az apaság megállapítását. Az eredmény után meg majd ráérsz gondolkodni a hogyan továbbon.
2014. dec. 28. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Apasági teszt nélkül nem tehet semmit.Csak próbálkozik biztos az igazi apa nem vállalja.
2014. dec. 28. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a "nő", aki egymás után védekezés nélkül fekszik le fűvel-fával, és nem vesz be eseményutánit, gyereket akar, hogy eléldegéljen a gyerektartásból, támogatásokból. Nagyon remélem, hogy ez az eset megvilágosította számodra a védekezés fontosságát. Nem valószínű, hogy te vagy az apa, egyébként ha megszületik a gyerek, 50e körül végeztethetsz apasági tesztet, amiből bizonyos is lehetsz. Ha ő viszi bíróság elé az ügyet, és tiéd a gyerek, többszörösét fogod fizetni. Valószínűleg a másik pasit is próbálja lehúzni (és azokat, akikkel még együtt volt..), ha valaki per nélkül is fizet neki, akkor annak örül, egyébként pedig majd valamelyik meggondolatlan szerencsétlen fizetni fog.
2014. dec. 28. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Teszt nélkül nem, csak ha aláírod, hogy te vagy az apa!

Ha nem vállalod, akkor a gyermek születése után az anya pert indít, elvégzik a szükséges vizsgálatokat, és az alapján döntik el, ki a vér szerinti apa. Bemondásra nem fognak apának kikiáltani!

2014. dec. 28. 18:05
 5/11 A kérdező kommentje:

És tegyük fel ezt most csak vizuálisan van mondjuk 10 fickó akivel így lefeküdt és egyik sem akarja az apasági tesztet.Vagy mind a 10 bevállalja a tesztet.Akkor a teszt árát a nőnek kell fizetni? Oké google a barátom de ez most sos nem akarok kutakodni hetekig a jogokról.

Arra is gondoltam hogy már eleve terhes volt ki tudja hány fickóval feküdt le.

2014. dec. 28. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy egyik sem akarja az apasági tesztet!

A bíróság beidéz, oda el kell menni, különben rendőrrel vitethetnek be!

A költségeket a felperes fizeti be, ha 10 pasi, akkor 10 pasinak...

A valós apára meg ráverik az őt érintő per-, és egyéb költségeket. A többiekét természetesen nem.

2014. dec. 28. 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Értem,bízom benne hogy nem én vagyok a papa..

Bár a lány mocskos primitív kitalálta hogy elveteti..

De szerintem ez is csak kamu hogy pénzt húzzon le

mert nincs munkája se pénze se normális biztos lakhatás.

Annyi esze remélem meg van hogy gyerektartásból nem lehet felnevelni egy gyereket.Nekem meg lesz annyi eszem legközelebb hogy 3 gumit húzok fel.

2014. dec. 28. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
3-at nem kell felhúzni, mert akkor gyorsan elfogy és megint ez lesz belőle. :D
2014. dec. 28. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Mint nő és mint anya mondom, hogy ne hagyd magad átbacni.

Nem kell három gumit felhuzni, elég egy is, de azt tartsd fent az elejétől fogva és a végén ellenőrizd, hogy bírta-e a stapát.

Ismertem anno egy csajt aki azzal húzott le pasikat hogy behazudta hogy terhes és abortuszra kért pénzt. Két nagy hibát vétett: dicsekedett vele és hogy nem állt le mikor orvosi papírokat kért tőle a rezidens balek. Végül híre ment és csalás miatt felfüggesztettet kapott, miután az átvert apukák feljelentést tettek.

2014. dec. 28. 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:
én inkább azon aggódnék a helyedben,hogy mit szedtem össze egy olyan csajtól, aki fűvel-fával védekezés nélkül kefél
2014. dec. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!