Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek működhet egy kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kamu házasság?

Figyelt kérdés
Elég hülye helyzet... Még az egyetemen ismerkedtem meg egy sráccal aki azóta is az egyik legjobb barátom. Na most ő meleg, de ezt igyekszik bármi áron titkolni a családja elől. Már 4 éve együtt van a párjával, szóval elég komoly. Viszont már lassan 30 és a családja folyamatosan cseszegeti, hogy mikor nősül már meg. Ez ő. Aztán itt vagyok én, soha nem akarok férjhez menni, képtelen vagyok elviselni egy hosszabb kapcsolatot akár. Néha rövidebb időre van "pasim", de képtelen vagyok elviselni magam mellett bárkit is. Gondolom el tudjátok képzelni mit kapok otthon valahányszor haza megyek... Most a barátom azzal állt elő, hogy mi lenne, ha mi ketten összeházasodnánk. Szerinte így a szüleink végre lenyugodnának és nyugtunk lenne. De bennem kb millió kérdés van, ez a dolog annyi helyen megbukhat, hogy hihetetlen. Messze lakunk a szüleinktől az igaz, nem tudnak csak úgy váratlanul beugrani, de hát na... Meg ha tényleg lebukunk az csak súlyosbítja majd a helyzetet. De azért valahol szeretném is, megszabadulnék az állandó kérdésektől meg győzködéstől... Nem tudom! Mennyi esély lehet rá, hogy összejön és nem magunk alatt vágjuk a fát?
2014. szept. 2. 20:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szep eltervezes de mi lesz ha szerelmesek lesztek valakibe? En nem mennek bele ilyen hulyesegbe hanem vallalnam magam. Vagy kamu gyereket is vallalnatok a csalad nyomasara?
2014. szept. 2. 20:31
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel totálisan magatok alatt vágnátok a fát. Előbb utóbb amúgy is kiderülne egy ilyen nagystílű csalás és akkor elsüllyedhetnétek szégyenetekben.

Azonkívül ezer más módon bonyodalmakat okozhat (pl. gyerek kérdés, vagyon, fényképek stb. stb.). Az egész életeteket egy hazugságra akarjátok építeni és egy illúziót akartok teremteni?

A házasság intézménye nem arra van kitalálva, hogy az emberek ne merjék megmondani szüleiknek a valós körülményeket, helyzeteket.

Tessék csak őszinte lenni.

2014. szept. 2. 20:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ritka hülye ötlet.

Adok egy sokkal jobbat: tessék végre felnőttként gondolkozni.

2014. szept. 2. 20:34
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ugyanis az a helyzet, hogy ti mindketten menekültök a családotok elől és hazudoztok, ahelyett, hogy képesek lennétek önmagatokat felvállani és konfrontálódni a családotokkal, hogy utána szabadom élhessétek a saját életeteket.

Ez a menekülés hosszú távon nem jön be, hidd el.

"De azért valahol szeretném is, megszabadulnék az állandó kérdésektől meg győzködéstől... "

Hány éves is vagy? Réges-régen felnőtt ember, ugye? Úgy lehet megszabadulni az állandó kérdezősködéstől és győzködéstől, hogy felvállalod a saját akaratodat, a saját életedet, és közlöd a szüleiddel, a rokonaiddal és minden egyéb hülyével, aki macerál, hogy köszönöd, elég volt a kéretlen tanácsokból és a macerálásból, de legyenek kedvesek többé nem beleszólni az életedbe. A te életed, a te döntéseid, pont.

És innentől kezdve IGNORÁLNI őket!

A meleg srácnak szintén fel kell vállania önmagát. De az az ő útja, nem a tied.

2014. szept. 2. 20:37
 5/25 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ennek semmi értelme nem lenne, sokan akik szerették egymást rövid idő múlva szétmentek, ti pedig 2 különbözőek vagytok, az őszinteség nehéz dolog, de a srácnak fel kell vállalnia pláne ennyi évesen. Nem lehet titkolni, lesz ami lesz, ha pedig ne adj Isten kitagadnák, akkor lenne indok, hogy együtt éljetek, de nem fontos akkor már a házasság, sima társkapcsolat.
2014. szept. 2. 20:39
 6/25 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem jó ötlet! Viszont a drága anyósok szeretnek több 100 km-ről is csak úgy beállítani,szóval elbuknátok az biztos :D

Mond el nekik inkább, hogy lezbikus vagy és kész :D

2014. szept. 2. 20:43
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak Z kategóriás amcsi filmekben jó poén...
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, adva van két 30 év körüli ember, akik azért akarnak összeházasodni, mert a szüleik azt mondják nekik, illik már férjhez menni/megnősülni?

Te jó ég... Szerintem inkább fel kellene nőnötök, nem engedelmesen követni apuci-anyuci kívánságait, és élni a saját életeteket. Persze élhetitek a szüleitekét is, csak hát az számotokra előbb-utóbb nagyon sza.r lesz...

9/25 anonim ***** válasza:
61%
Jesszus, 30 évesen ennyi ésszel :D
 10/25 anonim ***** válasza:
A kamu házasság csak akkor működik, ha van egy nyomós (anyagi !!!) összetartó erő (érdek).
2014. szept. 2. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!