Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek működhet egy kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kamu házasság?

Figyelt kérdés
Elég hülye helyzet... Még az egyetemen ismerkedtem meg egy sráccal aki azóta is az egyik legjobb barátom. Na most ő meleg, de ezt igyekszik bármi áron titkolni a családja elől. Már 4 éve együtt van a párjával, szóval elég komoly. Viszont már lassan 30 és a családja folyamatosan cseszegeti, hogy mikor nősül már meg. Ez ő. Aztán itt vagyok én, soha nem akarok férjhez menni, képtelen vagyok elviselni egy hosszabb kapcsolatot akár. Néha rövidebb időre van "pasim", de képtelen vagyok elviselni magam mellett bárkit is. Gondolom el tudjátok képzelni mit kapok otthon valahányszor haza megyek... Most a barátom azzal állt elő, hogy mi lenne, ha mi ketten összeházasodnánk. Szerinte így a szüleink végre lenyugodnának és nyugtunk lenne. De bennem kb millió kérdés van, ez a dolog annyi helyen megbukhat, hogy hihetetlen. Messze lakunk a szüleinktől az igaz, nem tudnak csak úgy váratlanul beugrani, de hát na... Meg ha tényleg lebukunk az csak súlyosbítja majd a helyzetet. De azért valahol szeretném is, megszabadulnék az állandó kérdésektől meg győzködéstől... Nem tudom! Mennyi esély lehet rá, hogy összejön és nem magunk alatt vágjuk a fát?
2014. szept. 2. 20:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem legyetek élettársak sokkal egyszerűbb, kevesebb a macera a válás is egyszerűbb, ha sor kerül rá.

Am én abszolút nem csodálom tekintve h milyen "toleráns" a társadalom az ember kénytelen álcákba menekülni h békén hangyák. Én is ezt hallgatom állandóan h B nő és gyerek mikor lesz ?

Hát soha kösz nekem nem kell egyik se és amint látszik vagyunk így ezzel egy páran.

Nem tom v miért az emberek azt hiszik h mindenki aki megszületik annak egyetlen életcélja a család alapítás lenne.

Pedig ha tudnák h mennyire nem így van, és a miattad fog kihalni a magyarság szövegből meg azért nem kérek mert nem vagyok magyar.

De v h mindig megtalálnak vele.

25 F Aszexuális.

2014. szept. 3. 01:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem működhet. Megbukik a gyakorlati dolgokon. Inkább vállaljátok a felelősséget azért, ahogyan igazából szeretnétek élni.
2014. szept. 3. 09:48
 23/25 anonim ***** válasza:

ez olyan , mint egy francia vigjáték :)

komolyan, ez jól hangzik, de valóságban ne.... tuti épp akkor jönne nálad az uj szerelem, v mittomen, barmi troténhet,e gyikötök meghal, örököl a másik.... barmi, barmi történhet!!!

2014. szept. 3. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem szabadulnátok meg a nyaggatástól. Utána jönne a gyerek téma. Mikor lesz már, miért nincs még, meg a jótanácsok, hogy mit hogy csináljatok, ki miatt nincs...
2014. szept. 3. 21:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Hát elég egyhangú...

Akkor nincs mit tenni nyelünk tovább. :/

2014. szept. 4. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!