Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után teljesen megszűnik a magánélet?
Tényleg semmi titka nem lehet az embernek, és mindent meg kell beszélni a feleségével? Minden egyes beszélgetés tartalmáról első kézből kell informálódnia a másiknak?
Nem kell semmi sunyiságra gondolni, csak épp nem feltétlenül tartozik a másikra a dolog.
Szóval teljesen megszűnik az ember magánszférája házasságkötéskor? Mert ha igen ez engem megfojt..
Dehogyis. Persze a társadban megbízol, tehát elmondhatsz neki nyugodtan mindent, nem?
De van amiről jobb ha nem tud :D
Nem, nem szűnik meg, ez nem is lenne normális.
Mindig lesznek dolgok, amiket nem mondtok el egymásnak, és ha rossz kedvetek van, talán napok is, mikor nem igazán beszéltek. A munkatársaiddal egy munkanapon gyakorlatilag többet fogsz beszélni, mint a házastársaddal, még akkor is, ha az utóbbival imádjátok egymást és mindent átbeszéltek. Munkában 9 órát van az ember, miután hazaér 5-kor, fizikai képtelenség még annyit ébren lenni :)
Mindig lesznek olyan dolgok, amiket mással beszélsz meg, és lesznek magányos pillanataid is.
Én úgy vagyok vele, hogy mindent elmondok otthon, bármit kérdezhet a férjem. Nincs titkom előtte semmivel kapcsolatban.
Ez persze nem azt jelenti, hogy miután hazamentem, félórán keresztül csak azt mondom részletesen, mi történt. Vagy ha a barátnőmmel találkozom, és megkérdezi, mi volt, elmondom, hogy X-ről beszélgettünk, aki elvált egy hónapja.
Hogyan vetődött fel benned egyáltalán ez a kérdés? Miért szűnne meg? Még a saját szüleinek sem mindig számol be az ember ezért vagy azért mindenről.
Miért érzed, hogy nálatok így lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!