Miért csinálta ezt anya?
Figyelt kérdés
Anyának mindent elmondok, ezt tudják barátaim is, apával is nagyon őszinte vagyok, még s engednek meg dolgokat pl.: egy nap a barátnőmmel zamárdin, a velem egy idősek, sőt a fiatalabbak is mehetnek, engem nem engednek, de beletörődtem. szóval hiába mondok el mindent nekik nem bíznak bennem, mikor a barátnőim b semmit nem mondanak el a szüleiknek azt se tudják hol vannak még is mindenhova mehetnek. ( nem azt mondom hogy ez jó, de túlságosan féltene anyáék) Ma elmentem Pestre a mamámmal, hogy ne menjen magába, a telefonomon láttam az üzeneteket, hogy már valaki elolvasta őket. Később kiderült anya volt, sőt az előzményeket visszanézve nem egy hanem 8 üzenetbe olvasott bele több mint 1 órán át.. " mert valami megkapta a szemét " amihez vissza kellett keresni amúgy, mert nem az utolsó beszélgetés. Semmi komoly nem volt, 3x bocsánatot kért, de nem gondolt komolyan, ez délután2körül volt, azóta nem beszélek vele, mert csak benne bíztam ( legalábbis legjobban) és benne se bizhtok.. MIÉRT ?2014. aug. 14. 19:03
1/3 anonim válasza:
Ülj le a szüleiddel, és éretten mondd el nekik azt, amit ide leírtál. Mondd el, hogy nagyon bánt, amiért ok nélkül nem bíznak benned, holott te nagyon bízol bennük, és mindenben őszinte vagy velük.
2/3 A kérdező kommentje:
Kihagytam innen, de én ezt mindig mondom nekik, mármint hogy mindent elmondok nekik..
2014. aug. 14. 19:30
3/3 anonim válasza:
Összeszedetten mondd el ezt nekik, hogy a féltés és aggódás jogos, de úgy érzed, hogy ez túlmegy egy határon... Megoldható, hogy a telefont csak kóddal lehessen kinyitni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!