Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt anya?

Miért csinálta ezt anya?

Figyelt kérdés

Tegnap este éppen jöttem ki a fürdőből és anya ittasan nekiállt velem összefüggéstelenül kiabálni. Utána löködött és kirakott a házból, és utánam dobta a kabátomat.

Egy darabig könyörögtem, hogy engedjen be, utána a pincébe próbáltam menni, de be volt zárva.

Pizsiben, strandpapucsban és kabátban, vizes hajjal siettem át a nagyiékhoz. Nagyon megfáztam.

Tudni kell, hogy anya nem bírja a piát. A szilveszteri pohár pezsgő is meglátszik rajta.

Apával sincs rendben minden köztük.

olyanokat mondott, hogy elárultam, meg elhordott mindennek.

Nem tudom miért.

18/l

2011. nov. 20. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Részeg embernél nem nagyon lehet tudni, hogy éppen két perccel vagy 10 évvel azelőtti dolog jut az eszébe.
2011. nov. 20. 11:23
 2/10 A kérdező kommentje:

A nagyi (anyukám anyukája) megpróbált ma reggel átmenni, miután a telefonokat sem veszi fel. Neki is van kulcsa de nem jutott be, mert a kulcs az zárban van.

Benézett az ablakon és látta, hogy anya alszik.

Apa nincs otthon őt sem érjük el, mert már egy hete nem jó a telója.

2011. nov. 20. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

> Miért csinálta ezt anya?

...

> Tudni kell, hogy anya nem bírja a piát.

Meg is válaszoltad a kérdésedet.

2011. nov. 20. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Részegen ritkán cselekszik logikusan az ember. Egy ismerősöm részegen összeveszett egy szobanövénnyel, még verekdni is próbált a fikusszal, mondván beszólt neki...

Valami más lehet a háttérben:

- miért ivott most, ha egyébként nem szokott gyakran?

- pontosan mi a gond a szüleid között, mikor kezdődött, hol tart a dolog?

- mire utalt azzal, hogy elárultad? csak mondott valami indokot, hogy milyen helyzetben érezte ezt.

- mi történt az incidens előtti percekben, órákban?

2011. nov. 20. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
15%

Kedves előző válaszadó...nem kell minden ilyenre iq-ból benyomni,hogy kamu,úgy,hogy nem ismered a helyzetet.Mondjuk egy dolgot azért megkérdeznék a kérdezőtől,hogy akkor most hogy sikerült internetkapcsolattal felszerelt számítógép elé kerülnie?

Ha anyád tényleg ilyen kegyetlen volt,én a helyedben örökre megszakítanám vele mindenféle kapcsolatomat, ugyanis egy nő,aki a saját gyermekével ilyen kegyetlen tud lenni,az nem érdemli meg,hogy anyának neveztessen.

Anyaként világos,egyértelmű,hogy soha semmiben nem számíthatsz rá,akkor meg minek.

A helyedben elvállalnék akármilyen melót,mondjuk még diákszövetkezeten keresztül újságkihordást vagy akármit,és elmennékj otthonról.

Apáddal mi van,ő hogy fogadta anyád kitörését,kirohanását? Szó nélkül végignézte-végighallgatta? Netán bólogatott is hozzá helyeslően?

Szerintem keress akármilyen könnyü vagy nehézfizikai munkát(azt azért lehet találni pl. ilyen hajnali újságkihordást,Metró-ujságosztogatást,ilyenekért nem hiszem,hogy tolonganának az emberek),és sürgősen húzz el albérletbe otthonról.

Ki és mire mondta azt,hogy elárultad?Mivel árultad volna el?Ezt anyád vagy apád mondta?

2011. nov. 20. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Előtte össze vesztetek valamin?
2011. nov. 20. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszadó...nem kell minden ilyenre iq-ból benyomni,hogy kamu,úgy,hogy nem ismered a helyzetet.

Hol írtam én ilyet??

2011. nov. 20. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Apáddal mi van,ő hogy fogadta anyád kitörését,kirohanását? Szó nélkül végignézte-végighallgatta? Netán bólogatott is hozzá helyeslően?

Három centivel feljebb görgetsz és látod, hogy írta, hogy egy hete nem tudják elérni.

2011. nov. 20. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Hazajött, csak véletlenül a mosógépbe került a telefonja és nem jó. De tegnap nem jött haza.

Nem szoktak előttem veszekedni, de azért észre lehet venni, hogy nincs valami rendben.

Internet:

hmm a nagyszülők képesek megtanulni használni. a nagybátyám írországban él, és a nagyiék skypeon tartják vele a kapcsolatot.

2011. nov. 20. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem veszekedtünk.

Anyu is és én is eléggé békés típusok vagyunk. Ezért nem tudom hova tenni a dolgokat.

2011. nov. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!