Miért csinálta ezt anya?
Tegnap este éppen jöttem ki a fürdőből és anya ittasan nekiállt velem összefüggéstelenül kiabálni. Utána löködött és kirakott a házból, és utánam dobta a kabátomat.
Egy darabig könyörögtem, hogy engedjen be, utána a pincébe próbáltam menni, de be volt zárva.
Pizsiben, strandpapucsban és kabátban, vizes hajjal siettem át a nagyiékhoz. Nagyon megfáztam.
Tudni kell, hogy anya nem bírja a piát. A szilveszteri pohár pezsgő is meglátszik rajta.
Apával sincs rendben minden köztük.
olyanokat mondott, hogy elárultam, meg elhordott mindennek.
Nem tudom miért.
18/l
A nagyi (anyukám anyukája) megpróbált ma reggel átmenni, miután a telefonokat sem veszi fel. Neki is van kulcsa de nem jutott be, mert a kulcs az zárban van.
Benézett az ablakon és látta, hogy anya alszik.
Apa nincs otthon őt sem érjük el, mert már egy hete nem jó a telója.
> Miért csinálta ezt anya?
...
> Tudni kell, hogy anya nem bírja a piát.
Meg is válaszoltad a kérdésedet.
Részegen ritkán cselekszik logikusan az ember. Egy ismerősöm részegen összeveszett egy szobanövénnyel, még verekdni is próbált a fikusszal, mondván beszólt neki...
Valami más lehet a háttérben:
- miért ivott most, ha egyébként nem szokott gyakran?
- pontosan mi a gond a szüleid között, mikor kezdődött, hol tart a dolog?
- mire utalt azzal, hogy elárultad? csak mondott valami indokot, hogy milyen helyzetben érezte ezt.
- mi történt az incidens előtti percekben, órákban?
Kedves előző válaszadó...nem kell minden ilyenre iq-ból benyomni,hogy kamu,úgy,hogy nem ismered a helyzetet.Mondjuk egy dolgot azért megkérdeznék a kérdezőtől,hogy akkor most hogy sikerült internetkapcsolattal felszerelt számítógép elé kerülnie?
Ha anyád tényleg ilyen kegyetlen volt,én a helyedben örökre megszakítanám vele mindenféle kapcsolatomat, ugyanis egy nő,aki a saját gyermekével ilyen kegyetlen tud lenni,az nem érdemli meg,hogy anyának neveztessen.
Anyaként világos,egyértelmű,hogy soha semmiben nem számíthatsz rá,akkor meg minek.
A helyedben elvállalnék akármilyen melót,mondjuk még diákszövetkezeten keresztül újságkihordást vagy akármit,és elmennékj otthonról.
Apáddal mi van,ő hogy fogadta anyád kitörését,kirohanását? Szó nélkül végignézte-végighallgatta? Netán bólogatott is hozzá helyeslően?
Szerintem keress akármilyen könnyü vagy nehézfizikai munkát(azt azért lehet találni pl. ilyen hajnali újságkihordást,Metró-ujságosztogatást,ilyenekért nem hiszem,hogy tolonganának az emberek),és sürgősen húzz el albérletbe otthonról.
Ki és mire mondta azt,hogy elárultad?Mivel árultad volna el?Ezt anyád vagy apád mondta?
Kedves előző válaszadó...nem kell minden ilyenre iq-ból benyomni,hogy kamu,úgy,hogy nem ismered a helyzetet.
Hol írtam én ilyet??
Apáddal mi van,ő hogy fogadta anyád kitörését,kirohanását? Szó nélkül végignézte-végighallgatta? Netán bólogatott is hozzá helyeslően?
Három centivel feljebb görgetsz és látod, hogy írta, hogy egy hete nem tudják elérni.
Hazajött, csak véletlenül a mosógépbe került a telefonja és nem jó. De tegnap nem jött haza.
Nem szoktak előttem veszekedni, de azért észre lehet venni, hogy nincs valami rendben.
Internet:
hmm a nagyszülők képesek megtanulni használni. a nagybátyám írországban él, és a nagyiék skypeon tartják vele a kapcsolatot.
Nem veszekedtünk.
Anyu is és én is eléggé békés típusok vagyunk. Ezért nem tudom hova tenni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!