Miért ilyen anya? Hogy lehet ennyire őskori valaki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és majdnem 1 éve vagyunk együtt a barátommal,és alig engedi hogy találkozzunk.Mindig kitűz egy időpontot ,hogy mikor találkozhatunk.1 hónapban általában 5x megyünk egymásnál.És nekem úgy lenne jó,hogy csak úgy spontán lemennék nála minden másnap mondjuk 1-2 órára vagy egy héten 2-3x ..De ő egyszerűen nem bírja felfogni.Amikor lejön nálunk a barátom akkor rendes nagyon vele elbeszélgetnek és nekem is azt mondja hogy szereti meg normális de ilyenkor amikor nem enged akkor a barátom azt gondolja hogy anya biztos utálja őt és hiába mondom neki hogy nem ,nem hiszi el.Én sem értem igazából,ha itthon vagyok akkor úgy is a szobámban vagyok és alig megyek ki.Akkor meg nem mindegy neki ,hogy ott vagyok vagy itt??? Kezdem már azt hinni,hogy nem akarja hogy boldog legyek vagy nem tudom.Pedig amúgy jól kijövünk,de emiatt mindig összeveszünk.Most is haragban vagyunk,tudom ,ez se jó,de úgy sem akarok tenni mintha semmi sem történt volna.2014. aug. 14. 18:11
1/19 anonim válasza:
Biztos nem szeretné ha 16 évesen te udvarolnál a fiúnak.
2/19 anonim válasza:
Mert anya és félt. Tudom nem boldogít, de sok anya ilyen
3/19 anonim válasza:
Én sem örülnék neki, ha a lányom kajtatna a fiú után... Anyukád félt téged és nem dögösködik. Úgy gondolja, hogy amíg otthon vagy szem előtt vagy, addig nem történhet semmi baj. Ezt meg te értsd meg. Jöjjön a szerelmed hozzátok, gondolom anyukád ezt nem venné rossz néven.
4/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs szó arról,hogy én futok a fiú után :)Legtöbbször ő hív le náluk,és tudom ,hogy nem ez a probléma.Ha csak ennyi lenne azt már rég tudnám,mondta volna.
2014. aug. 14. 18:30
5/19 A kérdező kommentje:
Egyébként de,azt sem engedi,hogy nálunk jöjjön
2014. aug. 14. 18:31
7/19 A kérdező kommentje:
Apa laza,ő megengedné.De a szüleim elváltak,és elég messze laknak egymástól
2014. aug. 14. 18:33
8/19 anonim válasza:
Gonosz, kiállhatatlan öskövület aki a te boldogságodat nem akarja. Ezt akartad hallani? De akár az is lehet, hogy egy normális lányt akar nevelni belöled nem egy kis qrogépet akinek "kijár" két ora szex kétnaponta 15 évesen?
9/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy dugni akarunk?Minél többet vagyunk együtt annál jobb a kapcsolatunk.
2014. aug. 14. 18:45
10/19 anonim válasza:
Iggen, biztos csak az élete vágya, hogy te boldogtalan legyél...
Arra nem is gondoltál, hogy szeretné, hogy azt az időt tanulással töltsd...
És persze az sem fordul meg a kis nagyonokos fejedben, hogy másnak 15 évesen havi 5 találkát sem engednek, sőt, szerintem elég sok 16 éves lány van, akinek azt sem engedik, hogy pasija legyen.
És nem véletlenül.
16 éves vagy. Még gyerek, ha tetszik, ha nem.
És ne. Egy gyerek ne akarjon úgy élni, mint egy felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!