Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális, ha egy...

Szerintetek normális, ha egy anya kék-zöldre veri a 14 éves lányát, mert fb-on beszélgetett egy nála 7 évvel idősebb fiúval?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 10:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
Nem normális . De ez veled történt??
2014. aug. 12. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2014. aug. 12. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Anyucival gondok lesznek az elszakadàsnàl....
2014. aug. 12. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

kérdés miről beszélgettek ?

azért nem mindegy a téma sem ....

am a verés szerintem nem jogos de így látatlanban .....

2014. aug. 12. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
rossz a kapcsolat a gyerek és az anyja között...még ha le is feküdt volna vele akkor sem érdemelte volna ezt a bánás módot...az anyját is meg lehet részben érteni...nem akar egy k*rvát nevelni, de akkor ne így nevelje a lányát...
2014. aug. 12. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem...? Szerinted mégis ki szerint normális?
2014. aug. 12. 10:21
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Fotókat légy szíves a kék-zöld foltokról, mert ez így elég hihetetlen számomra. Semmi információt nem adsz, szerintem max. kaptál egy pofont, mert flegma voltál anyáddal és most túldramatizálod. Küldjél fotókat a kék-zöld foltokról, és utána beszélgethetünk arról, hogy mi a normális és mi nem az.
2014. aug. 12. 10:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem velem történt,hanem egy rokonommal!!Szerintem sem normális,de szinte mindenki normálisnak tartja ezt!!És ez a furcsa nekem is,mert már kezdem magam hülyének érezni,hogy csak engem háborít ez fel!!Állítólag arról beszélgettek,hogy járni akarnak egymással!!Én is megértem a szülőt is,hogy felháborodik,de akkor sem ez a módja szerintem,hogy megveri!!
2014. aug. 12. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, túl könnyen ítélkezem, de elég primitív népségnek tűnnek rokonodék. Ha aggódsz a lányért, nyugodtan vonj bele ebbe másokat is (akik segíthetnek), szerintem hálás lenne. Attól, mert mások ostobák, még nem szabad hagyni, hogy az erőszak teret nyerjen magának.
2014. aug. 12. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Még akkor se érdemli meg a lány, ha esetleg elkezdtek volna járni. Ha beszélgettek róla akkor pedig valószínűleg meg is fogja tenni, épp azért, mert az anyja ilyen hevesen tiltja neki, veréssel.

De biztos jobban örülne az anya, ha egy mai "tipikus 14 évessel" állítana haza a lánya, akiknél divat a hányásig ivás, a drogozás, a cigizés, és persze az is jó muri, ha valaki megbukik.

2014. aug. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!