Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális, ha egy...

Szerintetek normális, ha egy anya kék-zöldre veri a 14 éves lányát, mert fb-on beszélgetett egy nála 7 évvel idősebb fiúval?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a rokonod hazudik, de minimum túloz, ne higyj el mindent kritikátlanul. Valószínűtlen, hogy egy sima "mi a hobbid, mit tanulsz" beszélhetés miatt verte "kékre-zöldre", az hihetőbb, hogy a lány erotikus enyelgèsbe csapott, fotót küldött félpucéran, netán az illető egy kisebbség, aki máris négyszeres apuka... és ezen feldühödve kevert le egy anyai pofont a szülő.
2014. aug. 12. 15:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem a lány mondta,hanem egy közös rokonunk látta a foltokat!Úgyhogy biztos nem hazugság!És ez azért elég komoly anyai pofon lehetett akkor!Én távol lakok tőlük,ezért csak azt tudom,amit elmondanak az ottaniak!De nagyon felháborít,hogy mi késztethet ilyen brutalitásra egy anyát!És vajon ezzel mit ért el,hogy megverte?!
2014. aug. 12. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem régi osztálytársamék 5en voltak testvérek, az anyja lilára verte a gyereket nadrágszíjjal még 16-17 éves korában is ha esetleg nem pakolt el maga után a szobájukban, vagy nem mosogatott el. Volt, hogy annyira megverte az anyja, hogy nem tudott leülni!!

Szóval vannak aberrált szülők,d e semmiképp sem normális

2014. aug. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!