Fiatal srác, idősebb nő,10év korkülönbség. Normális ez?
Sziasztok!
Véleményetek szeretném kérni a következőben:
Adott egy 20 éves srác(én), és egy tőle 10évvel idősebb, 30 éves csaj. Mikor megismerkedtünk,csak egy éjszakának indult, aztán lett belőle sok egy éjszaka,majd kapcsolat - annyira jól kijöttünk,meg egyetértettünk mindenben,sose volt veszekedés,civakodás- mintha a másik felem találtam volna meg benne. Bár az h idősebb,volt h zavart,de volt h büszke voltam rá-de az esetek nagy részében tudomást sem vettem róla,mert nem volt fontos,nem érdekelt. Aztán jött az ominózus pillanat,bemutatni az ősöknek. Látszatra nem is volt ezzel gond. De mikor távozott a hölgy,szinte gondolkodás nélkül ki lett adva az ultimátum, h azonnal felejtsem el. Válasszak! Vagy vele maradok,vagy csomagoljak és húzzak innen. Mindenféle előzetes ok nélkül. Szimplán azért,mert nem egy fiatalabb csaj,akit ők elképzeltek mellém,hanem idős!
Ez normális? Most kinek van igaza? Én vagyok naiv v az ősök hülyék?
Várom a véleményeket.
Hát nem tudom: én csak ezért nem tagadnám ki a gyerekemet.
Biztosan rendben vagy az ősökkel?
Egyébként mióta jártok?
Ne foglalkozz az őseiddel. Én is lassan 30 leszek és egyáltalán nem vagyok idős:D
Szerintem a barátnőd sem néz ki idősnek nem?
Amúgy lehet arra hivatkozni h Mo-n a férfiak várható életkora 69 év, a nőké 76 év és így mivel te fiatalabb vagy, nem lesz a feleséged évtizedekig özvegy:D:D
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!