Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A lányom egy olyan férfihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom egy olyan férfihoz akar hozzámenni aki nálam és a férjemnél is idősebb. Normális?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 19:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem.
2013. szept. 6. 19:26
 2/42 anonim ***** válasza:
50%

Mennyi idős a lányod,mennyi idős a férfi?

Ha láthatóan az érzelmek dominálnak,ergo tényleg szeretik egymást,akkor miért ne?

2013. szept. 6. 19:28
 3/42 anonim ***** válasza:
77%
Húúú, majd kapni fogod az olyan válaszokat, hogy a szerelem nem ismer korkülönbséget... Dehogynem! Valahogy észhez kell téríteni a gyereket sürgősen. A lányod hány éves?
2013. szept. 6. 19:28
 4/42 anonim ***** válasza:
37%

Ha sok pénze van a pasinak,rendezett körülményei és biztos és kényelmes jövőt tud garantálni a lányodnak akkor a válaszom igen! Normális!

Ha a fentiek nem állnak fenn akkor is normális a lányod csak pillanatnyilag elment az esze!:)

2013. szept. 6. 19:29
 5/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Azért kicsit megkönnyíthetnéd a válaszolók dolgát, azzal, hogy megmondod mennyi idősek. De szerintem ez nem normális dolog.
2013. szept. 6. 19:29
 6/42 anonim ***** válasza:
29%

ma 19:28

Ha csak nem egy hetven éves,tolókocsis multimilliomos pasihoz akar hozzámenni,akkor kinek mi köze hozzá?

Ha a csaj nagykorú,és szereti az illetőt,szerintem el tudja dönteni kivel boldog......

2013. szept. 6. 19:30
 7/42 A kérdező kommentje:
én 50 vagyok, a lányom 26 a fickó meg 52.
2013. szept. 6. 19:33
 8/42 anonim ***** válasza:
87%
Apakomplexusa van.
2013. szept. 6. 19:34
 9/42 anonim ***** válasza:
48%

Mennyire néz ki jól az a pasi?

Ha jól néz ki korához képest,akár jobban is mint az átlag,plusz még esetleg kedves is,akkor lehet normális.

2013. szept. 6. 19:40
 10/42 anonim ***** válasza:
74%

Gondolom nem úgy állított haza, hogy van egy párja és nem tegnap jöttek össze. Talán már késő ezt visszacsinálni, akkor kellett volna cselekedni. Egyébként egy felnőtt nő. A saját hibájából tanul az ember. Szerintem, ha igazán szereti nem tudsz olyat mondani, ami miatt ott hagyná.

Most nem a lányodat és a pasiját védem..

2013. szept. 6. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!