Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval 1 éve hagyott el a barátnőm egy idősebb verébért. A szakítás nagyon megviselt, hatalmas balhék voltak. Most ujra beszélünk. és vissza akar hozzám jönni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat beszélünk mostanában megint. Miszerint én bántam vele eddig a legjobban es megbánta h ilyen csúnyán otthagyott es lényegében megszökött. bízhatok benne ezek után ? vajon működhet ?2013. aug. 7. 00:45
1/7 anonim válasza:
Én nem fogadnám vissza, egyszer elhagyott már, nincs rá garancia, hogy nem teszi meg újra.
Felejtsd el és keress olyat, aki szeret is.
2/7 anonim válasza:
nehogy visszafogadd! ezt a hibát én már elkövettem egyszer,hajtsd el,vagy pedig dugd meg párszor.de semmiképp ne létesíts vele újra párkapcsolatot.
3/7 anonim válasza:
en csak akkor fogadnam vissza ha bebizonyitja hogy most bizhatok benne,nem hagy el,tenyleg szeret stb. az hogy egyszer leirja hogy "te bantal velem eddig a legjobban" nem igazan meggyozo sot nekem ez olyannak tunik hogy "mivel te nyaltad legjobban a seggem ezert szeretnelek vissza kapni" de persze ez csak nekem tunik olyannak..
4/7 anonim válasza:
Ne vedd vissza, ez nem is kérdés, főleg egy ilyen szakítás után. Lehet, hogy megbánta, de nem szeret igazán. Az első adandó alkalommal ismét otthagyna. Ne légy hülye!
5/7 anonim válasza:
Szex közben alázd meg!!
Utánna vágd ki a szarba :)
Ja, és mond neki hogy ronda pl a combja, meg ilyenek..de még az elött mielőtt bármi látszatja is lenne hogy kifogod dobni :)
6/7 anonim válasza:
Ne szólj be a Verebeknek!... egy Veréb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!