Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A lányom egy olyan férfihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom egy olyan férfihoz akar hozzámenni aki nálam és a férjemnél is idősebb. Normális?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 19:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
57%

George Clooney 1961.-ben született, azaz 52 éves.

Gondolom, hogy az itt írogató hölgyek egyikének sem jön be?!!

2013. szept. 6. 19:54
 12/42 Kócos boszorkány ***** válasza:
80%
George Clooney sem kéne a fenének sem, ha nem lenne ismert színész. Nem tudom, mit esznek rajta a nők, szerintem semmi extra nincs benne, nekem sosem kéne.
2013. szept. 6. 19:57
 13/42 anonim ***** válasza:
90%

woooow! Eléggé nagy a korkülönbség, pl hogy lesz gyerekük? Mert egy 52 éves pasi jó eséllyel nem fogja tudni úgy felnevelni a gyerekét, ahogy azt kéne. Generációs különbségek, fizikai, stb...Mióta van együtt a lányod vele? Milyen a pasi? Próbáltál a lányoddal erről beszélni?

Szintén 26 éves friss házas lány (az én párom 29 :) )

2013. szept. 6. 19:58
 14/42 anonim ***** válasza:
63%
Fúúúújjj, Dzsordzsi bizony, hogy nem kéne...:D Nem szeretnék az apukámmal randizni, de szerintem 26 évesen ez normális :)
2013. szept. 6. 20:00
 15/42 anonim ***** válasza:
80%

"Ha jól néz ki korához képest,akár jobban is mint az átlag,plusz még esetleg kedves is,akkor lehet normális."

Normális nem lehet, ugyanis normális ember nem kezd lányakorú (számára) gyerekekkel. Aki 50 évesen partnernek tekint egy huszonéves nőt, az eleve nem fér bele a normális kategóriába, hiába értelmes, jóképű amúgy.

Apakomplexusra tippelek én is, a férfi részéről meg... majd 5 év múlva dobja az újabb husiért.

2013. szept. 6. 20:06
 16/42 anonim ***** válasza:
78%
Nem, baromira nem kéne George Clooney. Sem külsőre, sem - a megnyilatkozásai alapján - jellemre nem jönne be. Nekem egy jóravaló, hozzám hasonlóan gondolkodó, korombeli magyar fickó kell.
2013. szept. 6. 20:06
 17/42 Kócos boszorkány ***** válasza:
75%
16-os minden szavával egyetértek, a magyar férfiaknál nincs jobb ;-)
2013. szept. 6. 20:07
 18/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem normális,ez apakomplexus.Sosem lesznek igazán boldog emberek.Se az 52 éves vén trotty,se a szegény lányod.De majd amikor már késő lesz,akkor rájön a lányod,hogy mi a helyzet.
2013. szept. 6. 20:10
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
16os szívemből szóltál :) Nagy mázlim van, egy belőlük az enyééém :) a 26 áves friss házas :)
2013. szept. 6. 20:12
 20/42 anonim ***** válasza:
31%

Akkor bővítem a választékot a fanyalgóknak:

Brad Pitt is pont 50 éves.

Gondolom, hogy ő sem kellene...

2013. szept. 6. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!