Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom egy olyan férfihoz akar hozzámenni aki nálam
és a férjemnél is idősebb. Normális?
Nem nem kellene B.P. sem. Miért hiszi mindenki, hogy attól, hogy ők a felkapott mozisztárok mindenkinek bejönnek vagy rögtön férjhez mennének hozzájuk?
Szerintem mindenkinek más jön be sztárok terén is, de azért az 50 éves kategóriára nem a huszonéves nők szoktak nyáladzani, legalábbis a korosztályomban brad pitt már rég gáznak számít, nem jó pasinak. Az meg, hogy valakinek bejön egy sztár még véletlenül sem jelenti, hogy hozzá is menne...
2013. szept. 6. 20:17
Az én párom 24 évvel idősebb nálam. 11 éve vagyunk együtt! Úgyhogy nem csak egy fellángolás volt. Soha nem éreztem még ilyen jól magam senkivel sem, és még 11 év után is ugyanazt érzem.
Szóval önmagában a kor alapján eldönteni ilyet nem lehet!
Azt írtad, hogy hozzá akar menni. Ez alapján úgy tűnik, hogy komolyan gondolják, nem csak szórakoznak egymással.
Arról nem írtál, hogy van-e egyéb, ami zavar a kapcsolatukban, vagy kizárólag a számok?
2013. szept. 6. 20:18
Hát drága 20-as, képzeld, Brad Pitt sem kéne. Ő is ugyanaz a kategória, semmivel sem tartom jóképűbbnek a saját páromnál, pedig ezer nőből 999 Brad Pittet választaná, ha egymás mellé lennének állítva. Sosem rajongtam színészekért és nem tartoztam a nagy átlaghoz, akik poszterekbe voltak szerelmesek. Ezt meghagyom azoknak, akiknek nincs saját személyisége és az elé rakott, agyonreklámozott színész-modellektől hanyatt esnek. Szerencsére férfiak közt is van olyan, aki nem a TV-ben magamutogató, éppen aktuális celebek közül választaná ki élete párját.
2013. szept. 6. 20:24
te tudhatod csak, hogy miért...
2013. szept. 6. 20:28
Én nem tudnék ennyivel idősebb férfival lenni, még ha Brad Pittről is van szó...:) Nem mondom, hogy ronda, de ha közte és a 29 éves férjem közt kéne választani, mindenképp a férjem nyerne, több okból is. Meg a külső, a pénz, a hírnév ...Attól mert helyes pasi valaki,vagy befolyásos még nem biztos, hogy a legjobb férj is. Kérdező, mindenképp ülj le a lányoddal négyszemközt, és beszélgess vele. Mivel a lányod, ismered, mennyire felelősen gondolkozik, mennyire gondolja komolyan a házasságot.
2013. szept. 6. 20:35
jajj ne vicceljünk már, George Cloony és Brad Pitt a mai 40+os korosztály fénykorában volt menő, ma is csak ez a korosztály nyáladzik rájuk. egy 26 éves lány jobbat kaphatna, mint ezek a kiöregedő, ma már inkább mellőzött színészek.
2013. szept. 6. 20:38
hát ha én lennék ebben a helyzetben az anyuka, elgondolkodnék, mit basztam el
2013. szept. 6. 20:42
Na nehogy már az anyja legyen a hibás!
2013. szept. 6. 20:48
nem vagyok 40+, csak 36, de GC, BP se volt sose jo pasi szerintem....viszont lattam mar nem egy 50-es, 60-as pasit, aki 10-20 evet letagadhatott volna es meg nekem is tetszettek, holott inkabb a nalam fiatalabb partnerek jonnek be nekem...
amugy meg, az nem normalis, hogy a szulok meg vadidegenek akarjak megmondani a csajnak, kivel hazasodjon ossze...;)
2013. szept. 6. 21:03
Gondolom anyagilag biztosítva lenne a jövője. Ha nincs rottyon a pasi, energikus, aktív, egészséges, akkor szerintem semmi gond nincs ezzel. Gyermekük is lehet, bár a férfi hamarabb el fog menni az életéből, nagy valószínűséggel anyagi biztonságban hagyja itt a családját. Gondolom nincs olyan huszonéves fiatal nő, aki egy 52 éves 120 kilós vízvezetékszerelőbe szeret bele, ezért merem feltételezni a jó anyagi körülményeket.
2013. szept. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések: