Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A lányom egy olyan férfihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom egy olyan férfihoz akar hozzámenni aki nálam és a férjemnél is idősebb. Normális?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 19:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
47%

Hahó emberek!

26 éves lány!

Ha érdekből is házasodna meg a palival,én akkor sem szólnék neki......

1.Nincs hozzá jogom,max elmondhatom a véleményemet,meghallgat meghallgat,ha nem,nem.....szerintem 26 évesen már el tudja dönteni a csaj,hogy mit akar,vagy nem így gondoljátok?

Nem egy 16 éves,befolyásolható csitriről beszélünk!

2013. szept. 6. 21:55
 32/42 anonim ***** válasza:
71%
Kövezzetek meg, de én azért elfogadném Brad Pittet is és George-ot is..:) 23/L
2013. szept. 6. 22:02
 33/42 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem annyit tehetsz, hogy elfogadod.

Volt már ilyen a világtörténelemben nem is egy.

Az egyik ismerősöm 25 év korkülönbséggel ment férjhez. Öt gyerekük van, boldogan élnek. Ő most 44, a férje 69. A férje teniszezik, sportol, fitt, jól tartja magát. A srácok is egészségesek. Mindketten dolgoznak, vállalkozásuk van. Boldogok.

2013. szept. 6. 22:17
 34/42 anonim ***** válasza:
42%
A vejed lesz 10 év múlva elvált,magányos, had nősüljön! :)
2013. szept. 6. 22:22
 35/42 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi pénze van? :D
2013. szept. 6. 22:32
 36/42 anonim ***** válasza:
66%
Sok oka lehet (apakompelxus, pénz, szuper személyiség, nem talál korabelit), de teljesen "normálisnak" azért nem mondanám. De ha ő így boldog, akkor nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg rákérdezhetsz, hogy biztos jól átgondolta-e, ha igen, akkor támogasd, ha nem jön be a házasságuk akkor is támogasd!
2013. szept. 6. 22:42
 37/42 anonim ***** válasza:
47%

lepontozhatsz kérdező!

ha tiltod,beleszólsz az életébe,attól még nem fog nem összeházasodni vele,ha meg tegyük fel csak az anyagiak miatt megy hozzá,tehát érdekből akkor meg elég hülye,már bocs!

2013. szept. 6. 22:51
 38/42 Kócos boszorkány ***** válasza:
66%
Ezen az oldalon mindig mindenki le van pontozva függetlenül attól, hogy hasznos volt-e a hozzászólás. Vannak emberkék, akik azt hiszik, hogy a piros kéz nyomkodása pontgyűjtéssel egyenlő egy kuponoldalon :-)
2013. szept. 6. 23:02
 39/42 zabmester ***** válasza:
88%

Hát azért... Az a 26 éves lány (magam is annyi vagyok) már felnőtt, el tudja dönteni, mit akar kezdeni az életével. Anyukának lehet véleménye, de azért egy ilyen korú "gyereknél" már nem kellene beleszólni, hogy kit választ párnak, főleg, ha az illető ellen az egyetlen kifogás az életkora.

Mellesleg G.C. nekem sem volt sosem az ideálom, de Brad Pitt pár éve még nem volt egy rossz pasi, azt meg ne mondja már senki, hogy a mai 40+ korosztálynak volt az ideálja, nekem speciel tinikori "szerelmem" volt :D Mondjuk most már nem kéne, de pl. Johnny Depp minden további nélkül jöhetne, pedig már ő is 50 fölött jár.

2013. szept. 7. 00:19
 40/42 anonim ***** válasza:
73%

Az apakomplexus az biztos megvan nála...

Hát, szokj hozzá, esetleg tanácsokat adhatsz neki, de ennyi.

2013. szept. 7. 06:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!