Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be itthon a...

Hogy mutassam be itthon a barátomat, ha volt dolga a rendőrséggel és a bátyám rendőr? Ráadásul anya ránk nyitott

Figyelt kérdés

Én még nem mutatnám be itthon, de anya látta, hogy szívásnyomok vannak a testemen (bikiniben látta, ruhában nem látszanak) és ragaszkodik hozzá... Ma pedig ránk nyitott a fürdőben, de mire kijöttünk, visszament dolgozni.

A barátomnak elég érdekes élete volt, régen ingázott az apja és az anyja között (több ezer km), egyikőjüktől sem kapott valami sok szeretetet. Az anyjának fontosabb a vásárlás, pénzköltés, szórakozás, az apjának pedig a vállalata és a hatalom az élete. Úgy nőtt fel, hogy azt csinált mindig, amit akart, tudja az embereket manipulálni, vagy éppen provokálni. Tudja, hogy jól néz ki, ezért magabiztos és néha pont emiatt kerül bajba, mert mindig övé az utolsó szó, még akkor is, ha több kigyúrt ember akarja megverni. És elég népszerű minden körben, a bátyám is beszélt róla, hogy miket hallott már róla és hogy kétszer bevitték a rendőrségre is (semmi komoly nem volt, vádat sem emeltek), apa is mondta, hogy a gimiben is beszéltek róla (apa tanár), meg látta, mikor májusban az új autójával beállt az udvar közepére, mert nem talált parkolót, ami jó lett volna neki...

Tudom, hogy a legtöbb ember mit gondol a barátomról, de van egy normális, kedves, szerethető oldala, ami egyre jobban a felszínre kerül.

Sosem bántak fele normálisan, én vagyok az első olyan lány, akivel tényleg kapcsolatban van és nem a testiség miatt van velem.

A legtöbb ember azt hiszi, hogy ez olyan "rendes, normális lány-elkényeztetett, bajkeverő fiú" kapcsolat, de nem így van.

Kevés embert szeret, de azokért bármit megtesz, ezt már tapasztaltam.

Nem szeretném, ha a szüleim, esetleg a testvérem rögtön elítélnék azokért, amiket a múltban tett.

Ezek után hogy mutassam be itthon pénteken?

2014. aug. 13. 19:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 17 évesek vagyunk, tavasz óta állunk egymáshoz ilyen közel, de csak nemrég mondtuk ki, hogy tényleg együtt vagyunk.
2014. aug. 13. 20:02
 2/4 Skorpió87 ***** válasza:
57%

Mi van akkor, ha egy idő után majd a rossz oldala is felszínre bukkan? Tudod, hogy az elején minden szép, de azután mindenki kimutatja a foga fehérjét?

Hidd el, elfogják ítélni a szüleid, hogy neked jót akarjanak. Ráadásul még beszélhetnek is vele, a párod pedig ezen fog agyalni, hogy miért nem fogadják. Tudod milyen rossz úgy élni, hogy nem fogadják el a szíved választottját. Lehet, hogy az elején nem foglalkozol vele, de a későbbiekben rettentő idegesítő tud lenni.

Annyi szerencséd lehet, hogy ha tényleg jól viselkedik veled és úgy él, mint egy normális ember, akkor idővel elfogadják szerintem. De ha látnak kivetnivaló dolgokat, akkor nem.

Jó tanácsként: ne költözz össze vele, ha esetleg megfordulna a fejedben. Addig jó, amíg csak találkoztok. Így ismerheted meg és nem lesz csalódás. Ne hamarkodj el semmit, élvezd az életet. Saját tapasztalat minden, amit írtam! Csak ügyesen és előrelátóan !

2014. aug. 13. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Keresnek egy vallalhato, rendes fiut.
2014. aug. 13. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Láttam már a rossz oldalát is és szerintem az sem annyira borzasztó. Mesélt azokról a dolgokról, amiket régen csinált (volt időszak, mikor próbált elijeszteni magától).

A barátom nem az az agyalós típus, szerintem nincs túl sok dolog, amin izgulna, vagy túlgondolna bármit is. Neki minden mindegy és mindent lazán kezel.

Még csak most kezdjük a 11.-et, szóval az összeköltözés eddig szóba se került, vagyis adott kulcsot és távirányítót a házukhoz és az autója póttávirányítója is nálam van, de ennyi az egész.

2014. aug. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!