Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért rajtam tölti ki a haragját?

Miért rajtam tölti ki a haragját?

Figyelt kérdés

Az anyukámat sok baj érte az élete során és ezt mind rajtam vezeti le.Nincs pasija már egy jó ideje, nem nyer a lottón, egy jó idejig munkahelye sem volt.Egy csomó dolga van.Intézkedni való meg ilyenek.Mindig csak idegeskedik.Nagyon keveset keres és még ő is csodálkozik rajta ,hogy abból a kevés pénzből még mindig megtudunk épphogy élni.Mindig van valami amin idegeskedhet és ezt mind rajtam vezeti le.Nagyon hamar felmérgeli magát.A nyár folyamán 3x is kiakart tenni az utcára.1x kidobta a dolgaimat és mondta h menjek utánna és mennjek el innen.Én csak sírtam ,mert nem akartam elmenni és nem tudtam hova mehetnék.Volt ,hogy egy barátomhoz akartam menni ,odaköltözni ,de nem fogadtak volna be.Minden nap tiszteségesen elmegyek fürdeni ,de ő megver ,mert nem akkor mentem ,amikor ő akarta és ezért is megvert nagyon.Aztán mitán megfürdtem ,égett a villany a konyhában és nem kapcsoltam le ,mert azt hittem ,hogy visszamegy majd és ezért is megvert.Ami a kezébe akadt megdobott vele és a hajam tépte.Ugyan ez a harc folyt le amikor most nyáron anyának melege volt ,mert a konyhán nincs ablak és melege volt.Bejött és kinyitotta az ablakom.Nálla is nyitva volt.Én fáztam és becsuktam.Aztán bejött és baromira megvert és levetköztettett pucérra és vissza nyitotta az ablakotés azt mondta ha be merem zárni még egyszer akkor megöl.Aztán elvitte a tuháimat.Nap mint nap hallom tőle hogy azt mondja h utál engem és jobb lenne ha meg se születtem volna.Jobb lenne ha elmennék.Anya nagyon harcias.Nem birna leülni velem beszélgetni vagy valami.Sose csinálunk semmit eggyütt ,csak a verekedést.Amikor baromi mérges rám 3 órán át üvöltözik az ágyamnál és nem hagy aludni.Ha visszabeszélek neki megver még akkoris ha kérdez valamit és én válaszolok rá.Azért is emgver ha nem válaszolok neki.Soha semmit nem mondanék el neki ,mert egyszer megtettem és megbántam.Mondtam ,hogy félek a sötétben 17 éves vagyok.Anya azt mondta ,hogy hülye vagyok.Mindenkinek elmondta ,hogy félek a sötétben és ezért is megvert ,hogy félek a sötétben.Előbb mondanék el akármit apának ,mint anyának.Apa rendes velem.Odaköltöznék hozzá szívesen ,de ahol apa van ott a lakótársak nem tisztálkodnak csak 1 héten 1x Plussz van ott kutya amire allergiás vagyok.Apa mindent megtesz hogy eltartson minket.Van valami betegsége ami miadt nem szabadna dogoznia ,de mégis dolgozik ,hogy tudjon adni pénzt anyának ,hogy el tudjon tartani.Amikor itt van munkálya BP-n akkor fel szokott jönni és van amikor kevés időre ,de van amikor elvisz valahova.Amikor vele vagyok sokkal boldogabb vagyok.Ő nyugodtabb természetű és sokkal kedvesebb.Ő mindg mondja ,hogy szeret és meg szokott ölelni.Anya nem.A világért se csak ha kérem tőle vagy ha én ölelem meg.Nem tudom mit tehetnék.

Nagyon jó lenne ,ha valaki elolvasná ezt amit itt hosszan leírtam és tudna segiteni.Előre is köszönöm annak aki ír.

2014. aug. 14. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád pszichiátriai beteg. Ha nem akarsz te is hamarosan az lenni, akkor költözz apukádhoz: akkor is, ha egy egész kutyafalka van nála, és egész nap a dagonyában ültök. A koszt lemossa a víz, a lelki sebeket egy pont után az idő sem.
2014. aug. 14. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
1.nèl a pont.
2014. aug. 14. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
barátnőhöz illetve párodhoz költözés nem jöhetne szóba?
2014. aug. 14. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
A barátnőmhöz nem költözhetek ,mert ők nem fogadnak be.A többi barátom meg nagyon messze lakik.Párom nincs ,mert még nem akarok magamnak.Nem vágyom fiúra még.
2014. aug. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!