Van itt rajtam kivül olyan akit elhagyott apukája? Hogy dolgozzátok fel?
Figyelt kérdés
5 évesen tudtam meg hogy anyukám férje nem a vérszerinti apukám, nem emlékszel hogy reagáltam rá, de most megint elő jött itthon a téma. Születésemkor hagyott itt, azóta se fizet gyerek tartást anyukámnak (aki tisztességesen felnevelt, mindent megadott.)és elkezdtem apám után kutakodni (közbe anyám elvált attól férjétől mer alkoholista lett és új élettársa van, aki mindennek csak nem apának való) és megtudtam hogy börtönbe is volt és hogy vagy egy bátyám akivel szintén nem tartsa a kapcsolatot születése óta, és hogy van 1hugim meg egy öcsém akiket viszont mindig keres pedig nem él együtt anyjukkal. Szerintem ez nem igazságos! :( Egyszer hónapokkal ezelött összefutottam vele utcán (mert visszaköltözött ide) és sokáig nézett aztán szótlanul elment mellettem! Nekem ez nagyon fáj. Megakarom ismerni pedig tudom hogy ő nem engem. :( (15/l)2014. máj. 29. 20:21
1/10 A kérdező kommentje:
*van egy bátyám .. Elnézést elírtam :(
2014. máj. 29. 20:23
2/10 anonim válasza:
Engem 15 évesen hagyott el apám. A szar az volt az egészben, hogy egy évvel korábban már tudtam hogy apu csalja anyámat, de nem árultam be, mert nem tudtam még mit kezdeni a helyzettel. Aztán anyám rájött, apám meg elment. Nagyon rossz volt, mert fiúként a hiteles férfikép is vele ment. Pár éve halt meg, és nem szomorkodtam annyira, amennyire más elvárta volna. Negatív példaként szolgált mindig is. Mindenesetre talán elégtétel tudni, hogy az én faterom azért is roppanhatott meg, mert elszakadt a családjától egy potya **élés miatt. Szerintem minden férfi széthullik, ha elhagyja a családját. Nem hiszem, hogy jót tenne ha megismernéd- Nagy eséllyel nem olyan, mint ahogy elképzeled. 27/f
3/10 anonim válasza:
15 éves vagy.Szedd össze magad és keresd meg.Mondd el neki amit érzel.Nyugodtan a fejére olvashatsz mindent.Utána meg fogsz nyugodni.Nagy csodát ne várj,de a te lelki ismereted tiszta marad.Megteszed azt a lépést,amit ő nem tett meg soha.A többit meglátod.lehet többet sem leszel rá kiváncsi,lehet az is ,az elmúlt éveket soha nem fogjátok bepotólni de hébe hóba találkoztok.Magadért csináld meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez fáj egészbe legjobban hogy látom hogy írja ki facebookra hogy " életeim" meg feltesz másik 2ről képeket meghogy iwiwenis minden szépet ír róluk :( anyumnak felvetettem hogy megkeresném aztmondta ő olyan hogy elis kergetne. Talán annyit megcsinálok hogy amikor születtem csináltak 2ről 1 fotót azt bedobom postaládájába aztán hagyom egészet.. :(
2014. máj. 29. 20:40
5/10 anonim válasza:
Találkozz vele, hogy legyen egy határozott képed róla. Mondj el neki mindent amit szeretnél és kérdezz meg tőle mindent amit szeretnél. Ez a legtöbb ami kapható egy ilyen kapcsolatból . Ne húzd az időt, mert lehet hogy később sajnálni fogod hogy mindezeket a dolgokat nem tetted meg önmagadért.
6/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de olyan nincs, hogy nem fizet gyerektartást. Van olyan ismerősöm, aki egyfolytában rendőrségre meg bíróságra járkál, mert az ex mindenféle hazugsággal követel tőle csomó pénzt, pedig az illető tök csóró, és mindent otthagyott a nőnek meg a gyereknek amikor ki lett dobva. Ha a kötelezővel (tényleg megítélt) pénzel 1-2 napot késik már jön is a feljelentés. Az összeset nem, de 6 hónapra visszamenőleg jogod van megkapni a pénzt (vagyis anyukádnak), és innentől fogva kötelezhető az apuka a fizetésre, ha nem fizet, vonják a fizetéséből, stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Pedig egy Ft-ot nem fizet anyukámnak, de ő azt mondja ilyen f...sztól nem is kell mert amúgyis megélünk.. Szóval anyám tőle else fogadná mer így próbálja jelezni hogy nekem ahhoz az emberhez semmi közöm..
2014. máj. 29. 20:59
8/10 anonim válasza:
Jaj próbáld meg elfelejteni..És légy tisztelettel azok iránt,akik felneveltek és szeretnek.
9/10 anonim válasza:
Engem is meg anyut is ott hagyott apa a korhazba ....eleg hosszu a sztori de az a lenyeg hogy apamat osszehazasitotta az anyja addig mig mi a korhazban voltunk anyaval.Anya meg apa titokban akartak osszehazasodni es rolam se tudtak a nagyszulok.En 10 eves lehettem mikor anya megmutatta az apamat soha egy forintot se adott csak koszonoviszonyba voltunk.Nekem vad idegen volt akkor es most is az.Az elet nagyon furcsa mert kb 5 evvel ezelott anya meg apa kibekultek anya most tudott neki megbocsajtani.Apam elvalt es most kerte meg anya kezet.En 32 vok anya 50.EGyutt is laknak mar es nekem nagyon fura hazamenni mert ott vannak mind a ketten szeretik egymast de apamra soha nem tudok ugy nezni mint egy apara.
10/10 anonim válasza:
Hát akkor like a facén,és kommentáld "helló fater engem elfelejtettél.életed".Anyud hibázott,büszkeségből egy gyerek sem lakik jól.Annál kevesebb jutott neked.Írhatsz a tesóidnak is.Lehet nem is tudnak rólad.apunak kicsit alább esne a tekintélye.Nem hinném elhajtana,de ha mégis legalább megmondod a magadét.Addig amig nem beszélsz vele nem fogsz megnyugodni.Mitől félsz?Nincs mit vesztened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!