Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel azt, hogy elhagyott titeket a szerelmetek, pedig mindent megtettetek a kapcsolatért?!
nem oylan dologról bessélek, hogy szeretem, meg együtt vagyunk, mert jókat dugunk....hanem igazi, szívből jövő szerelemről, mikor ugyérzed a szívedet tépik ki a helyéről, és sirsz mint egy kis f*sz...mert hiába szeretted, hiába tettél meg mindent, még sincs veled.
Én nem tudok úgy túlleni mint mások ,hogy ugy is lesz más, jön más, nem is szeretett, nem illettünk össze...ennyi.
irigylem az iylen embereket.
csak hiába mondják ezt nekem, én ugy érzem, hogy nem kell más...csak ő. őneki meg én nem kellek...faxa...:S :/
egy éves kapcsolat volt, huszas éveink elején járunk mindketten.
nem első csajom, de mégis valami úgy eltalált...hogy teljesen magam alatt vagyok...:/
haver én ugyan ezt éreztem egy 6 hónappal ezelőtt. Egyszerűen rosszul voltam ha félpercig egy csöndes helyen kellet lennem. Lefogytam előtte jártam edzőterembe utána nem tudtam közelébe menni hónapokig. rengeteg pénzemet elittam elbuliztam csak azért hogy egy kicsit felejtsek, de semmi nem működöt csak rá gondoltam. Ő közben vígan játszadozott velem :) mert hülye mód hagytam. ő most már el van egy másik fickóval én meg próbálok egy normális nőt találni ami lehetetlen. Én kiröhögtem mindenkit aki azt mondta hogy az idő segít és tényleg van olyan nap hogy egyszer kétszer jut eszembe. :)
sok sikert.
Haver, teljesen átérzem a helyzetet, nekem is volt szerencsém hasonló szituációhoz.
Bármenniyre is közhely, de szépen lassan túl kell lenni rajta különben bele lehet őrülni. Nekem 2004-ben volt egy ilyen szakításom, azóta már másképp látom az emberi kapcsolatokat. Talán egy idő után te is a hasznodra tudod fordítnai és ebből a rossz tapasztalatból úgy tudsz "profitálni", hogy a jövőben másképpen kezeled a kapcsolatokat.
Menni fog, ne add fel!!
az tuti, hogy megjegyeztem, itt miket hibáztam....!
egy életre!!!!!!!!
kösznöm az együttérzést, éshogy normális válaszokat kaptam :)
megpróbálom, valahogy elfeledni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!