Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel a szerelmi csalódásokat?
Az első csalódásokon túlléptem viszonylag gyorsan, de a legutóbbin nagyon nehezen megy. Őt tényleg az igazinak éreztem. Már lassan fél éve szakítottunk, de még most is vannak nagyon-nagyon rossz napjaim. Pl. ma hallottam róla valami egészen jelentéktelen kis dolgot, mégis nagyon felzaklatott. Furcsa ez, mert vannak már hetek, amikor egész jól elvagyok és élem a saját életemet és már-már közönyt érzek, aztán megint jön egy hullámzás. Én nem reménykedtem, hogy visszajön, de őrjítő volt az érzés az első időszakban, hogy ennek visszafordíthatatlanul vége. Most már úgy nagyjából elfogadtam, de nem hiszem, hogy valaha még egyszer ennyire fogok szeretni valakit.
26 N
Evvel én is így vagyok!
Hónapokig ki sem mozdulok a lakásból...
De eljutottam arra a szintre hogy aztmondom inkább maradok egyedül minthogy mégegyszer átéljem...
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!