Nem tudom mit tegyek, mi a megoldás erre?
Sziasztok!
Több, mint 2 éve boldog párkapcsolatban élek, de az utóbbi fél/1 éve a párom anyukája tönkreteszi az életemet és ezzel együtt a kapcsolatunkat is. Mindent elkövet, hogy szétszedjen minket, pedig én sosem ártottam neki.
Mindketten egy helyen tanulunk, ezért ebben az évben egy albérletben laktunk, de szeptembertől el tiltja tőlem a páromat, hogy semmi esetre sem lakhat velem. Ezt én nem értem, a párom 20 éves, ahogy én is, ennyire azért nem kellene beleszólnia, hogy velem lehet-e, hol és mikor. Sokszor faggatom a barátomat, hogy mi bajuk velem, de egyértelmű választ nem kapok, nem szeretné elmondani. Olyanokról hallottam, hogy miattam nincsenek barátai (ami nem igaz, mert rengeteg ember szereti és mindig megtalálja a hozzá illő barátokat, akárhova is megy) akkor az, hogy én nem egyetemre járok, nem diplomás ember leszek, valamint lenézi az egész családomat az anyagi helyzetünk miatt. Ez szerintem undorító dolog és egy nem fogom fel, hogy egy anya hogy képes arra, hogy a saját fia kapcsolatát tönkretegye a maga kényelme miatt.
Az egészben az a legfájóbb, hogy a barátomnak nincsen tetvére, ő az egyetlen otthon és úgy nevelték, hogy soha nem lehet önálló gondolata, magyarul szándékosan magukhoz láncolják szinte. Ezért képtelen dönteni, hogy kinek lehet igaza, mert nagyon anyás, nagyon befolyásolják otthon, viszont szeret engem ezért csak egyre jobban kikészül és már velem sem az igazi a kapcsolata és otthon sem. Hozzánk el sem engedik otthon, bárhova elutazhat, bárkivel lehet, csak velem nem és már kikészülök ettől. Vannak magánéleti, egészségügyi és lelki problémáim is, semmi szükségem arra, hogy egy (már bocsánat), de egy aljas ember belefúrjon a kapcsolatunkba, akár szülő akár nem. Nem bírom tovább, napi szintem megaláznak és telefonál a barátomnak, hogy miattam van minden rossz...teljesen kikészültem már és nincs senki aki hatni tudna barátomra, hogy találja meg az egyensúlyt köztem és a szülei között... segítsetek kérlek, én már tényleg teljesen összeomlottam, mert nagyon szeretem és nem hagyom, hogy mondvacsinált okok miatt szétszedjenek minket! :(
ő mit mond? A párod mit szól ehhez? Főleg a te szerepedet illetően
Az ilyen eseteket egy kétségbeesett érintett szemszögéből nehéz külsősként megítélni.
Hát ha az anyja szét tud szedni Titeket, akkor ennek a kapcsolatnak vége lett, mielőtt elkezdődött volna...
Sajnos.
Én 3 éve vagyok kapcsolatban, és engem a párom apja gyűlöl. Eleinte komolyan féltem, hogy az apa ki tud fúrni engem, de párom folyamatosan kiállt mellettem, és most (bár változatlanul teljes mértékben el vagyok utasítva), kezdem biztosnak érezni, hogy nem szedhet szét minket. Az édesanyával jóban vagyok, az apa gyűlöl... Ilyen is van, de együtt lehet maradni. Kellemetlen, és főleg páromnak valószínűleg nehéz, de emiatt nem fogunk szétmenni. Próbálj elvonatkoztatni... Magadban szépen gondolhatsz bármit, és egy idő után meg fogod tanulni letojni, hidd el.
Viszont csak úgy működhet a dolog, ha a párod 100%-ig kitart melletted.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!