A fiam barátnőjével nem tudok mit kezdeni, mi lehet a megoldás?
Mennyi idösek a fiad meg a barátnö?
Mert ha már felnöttek, akkor közlöd velük, hogy VAGY befizetnek, VAGY nem jöhet hozzád a lány.
Megmondod a fiadnak, hogy hetente max kétszer aludhat nálatok a lány.
Mi mást tudnál kezdeni vele?
Ha meg még nem, akkor azt közöld, hogy nem jöhet többet.
Ha lányom lesz és a barátja véletlenül a parfümömet kezdi használni valószínűleg eltöröm majd a kezét. Ha néha ott alszik és kajál meg fürdik az oké, de hogy konkrétan odaköltözzön az nem jöhet szóba. A helyedben egyébként leszoknék a főzésről, kaja vásárlásról, egy idő után rájönne a fiad, hogy csinálni kéne valamit.
Sajnos szólnod kell, hogy egyszerűen nem bírod anyagilag, ezekkel a szavakkal kell és higgadtan megmondanod nekik. Csak nyugi, a parfümöket rakd el. Az együttélésnél mindenkinek alkalmazkodnia kell. Én pl. eldugom a csokit.
Annak idején az én párom költözött hozzánk, 6 hónapig nem fizetett semmit, aztán apu meghalt és nagyon kellett a párom fizetése is. Szólt anyu, megértette a párom, és nagyon szépen éltünk utána, mindent megtett a nyugalom érdekében.
Kicsit kiegészíteném. Hogy kérdéseitekre válaszoljak: A fiam 21, a kislány 19. Tudom, hogy a mi időnkben másképp volt, de nekem az is furcsa volt, hogy azonnal szinte beköltözött hozzánk, ahogy megismerte a fiamat. Értem én, hogy szerelem miegymás, na de...ez szerintem túlzás. Eltűnődtem mennyi önbecsülése lehet ennek a lánynak, milyen nevelést kaphatott otthon?...
A bili ma borult ki, jöttem haza munkából, a tegnapi nagy bevsásárlásomból szinte mindent megettek, főzni sem tudtam. Nekem ebből elegem van. Van egy másodállásom is, és devizahitelt is fizetek. A lány nálunk keresztbe szalmát nem tesz, elmosogatni nap, ma is hegyekben állt a mosatlan, ahogy hazajöttem. A csúcs: Van egy ősöreg Opelünk. A fiam gallyra vágta. Ordibál velem csináltassam meg, mert nekik hétvégén kell! Még mit nem???
Rakd ki őket a fenébe. Vagy legalábbis mond meg nekik hogy ez lesz. És közöld azt is a fiaddal hogy most már nem kéne elvileg őt sem eltartanod. Nehogy már kiegyenek téged a vagyonodból, pláne két hónapos kapcsolatban már ilyenekre képes a csaj, mi lesz később?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!