A fiam barátnőjével nem tudok mit kezdeni, mi lehet a
megoldás?
Figyelt kérdés
2 hónapja ismerik csak egymást, már az első hónapban jóformán életvitel szerűen nálunk élt, mivel tulajdonképpen beköltözött. Ezt én furcsálltam, de úgy voltam vele, nem szólok semmit, ne én legyek rögtön a "gonosz anyós". Csakhogy én ezt már nem bírom anyagilag, ha megemlítem, hogy szálljon be a költségekbe a kisasszony személyes sértésnek veszi, és olyanokat terjeszt rólam, hogy én a saját kiadásaimra (!) kérek tőle pénzt. Ha a fiamnak szólok, hogy intézze ezt az ügyet, a vállát vonogatja. A lány nálunk eszik, nálunk fürdik, kihasználja a tusfürdőmet folyton, fújkálja a parfümjeimet. Kissé unom, hogy egy voltaképp vadidegent kerülgessek a házamban, és ÉN alkalmazkodjak hozzá, mi a megoldás?...
Én már rég eltettem volna a tusfürdőmet, parfümjeimet olyan helyre, ahol nem találja meg. Ez a legkevesebb. A többiről meg beszélj a fiaddal. És hogyha az ő barátnője a "gonosz barátnő", akkor te miért ne lehetnél "gonosz anyós"? Ráadásul azt hiszem jogosan. Ha szép szóval nem megy, sajnos gonosznak kell lenni.
2013. okt. 30. 20:45
12/42 anonim válasza:
Apa, család többi tagja ott lakik?
Határozottan tedd helyre őket, vásárolni meg ne vásárolj. Pár napig sztrájkolj. Ne mosogass, főzz.
2013. okt. 30. 20:46
13/42 anonim válasza:
Beszélj a lánnyal, ha nem tetszenek neki a szabályaid, haza is költözhet.
2013. okt. 30. 20:46
14/42 anonim válasza:
Én a helyedben, már régen kivágtam volna a kis ingyenélő ribit.
Ha nem vigyázol, hamarosan tarthatod el az unokákat is...
2013. okt. 30. 20:47
15/42 anonim válasza:
Nálunk hasonló helyzet volt csak fordítva nekem lányom van. Próbáld ki hogy ne sok mindent spájzolj a hűtőbe csak szinte annyit hogy legyen mit enni estére és reggel munkába vinni. Ne főzz az ínyükre valót mindig és majd lehet hogy rá jönnek hogy hoppá venni kéne valami olyat amit meg ennének .Ez szavuk se lehetne hozzá mert nem támogatnak anyagilag.Nálunk ez be vált de el is ment egy idő után a fiú mert nem tetszett a felállás de így a lányom is meg tudta nem igaz szerelem volt ez.( csak egy élősködő)Ez az én véleményem. Elvégre ha valaki idejön az hozzánk alkalmazkodjon.
2013. okt. 30. 20:49
16/42 A kérdező kommentje:
Ja! És a hab a tortán, hogy a fiam célozgatott rá, hogy elmennének az én nőgyógyászomhoz, adjam meg a privát számát. Nem én forszíroztam, magától mondta el, hogy a kislánynak késik, reméli nem terhes.
Erre én azt mondtam, én annál is inkább remélem, mert azt már nem fogom hagyni, hogy a nyakamra szüljön esetleg.
2013. okt. 30. 20:50
17/42 A kérdező kommentje:
12-es:
Elváltam, sajnos még az is van, hogy az ex-férjem ellenem hergeli a fiamat, adja a lovat alá. Persze nem támogatja őt egy fillérrel se, csak az én farkammal veri a csalánt... már bocsánat.
2013. okt. 30. 20:51
18/42 anonim válasza:
Vegyél egyszemélyes kajákat pl. konzerveket, amiket nem kell hűtőben tartani, akárhova elrejtheted őket és csak te egyél belőle. Lehet, hogy sokba kerül, de csak egy ideig kell csinálni, amíg a fiad meg a barátnője észhez nem tér és még mindig olcsóbb megoldás, minthogy egy nap alatt felzabálják az egyheti kaját. Majd úgyis éhesek lesznek, akkor lehet hazamenni a lány szüleihez... Élősködjenek már egy kicsit ott is.
2013. okt. 30. 20:51
19/42 anonim válasza:
Szerintem ezt ne a lánnyal rendezd le, mert az ő személye bármikor cserélődhet, hanem a fiaddal. Neki mondd meg, ha barátnőt hozz hozzátok, akkor fedezze ő a költségeit. A fiad meg lemeccseli a csajjal, ahogy akarja.
2013. okt. 30. 20:53
20/42 A kérdező kommentje:
Egyébként én mondtam a fiamnak, nem örülök őszintén szólva, ha a lány akkor jön, amikor nem vagyok itthon. Nem vagyok paranoiás, de mint ahogy írtam, tekinthető vadidegennek is....Nagyon jó, hogy ki-be jár a lakásból.
Más lenne a helyzet egy évek óta fennálló kapcsolatnál, én sem ellenezném, de így eleve nem egy jó érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!