A fiam barátnőjével nem tudok mit kezdeni, mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
2 hónapja ismerik csak egymást, már az első hónapban jóformán életvitel szerűen nálunk élt, mivel tulajdonképpen beköltözött. Ezt én furcsálltam, de úgy voltam vele, nem szólok semmit, ne én legyek rögtön a "gonosz anyós". Csakhogy én ezt már nem bírom anyagilag, ha megemlítem, hogy szálljon be a költségekbe a kisasszony személyes sértésnek veszi, és olyanokat terjeszt rólam, hogy én a saját kiadásaimra (!) kérek tőle pénzt. Ha a fiamnak szólok, hogy intézze ezt az ügyet, a vállát vonogatja. A lány nálunk eszik, nálunk fürdik, kihasználja a tusfürdőmet folyton, fújkálja a parfümjeimet. Kissé unom, hogy egy voltaképp vadidegent kerülgessek a házamban, és ÉN alkalmazkodjak hozzá, mi a megoldás?...2013. okt. 30. 20:07
41/42 anonim válasza:
De egy ilyen idős srácnak jó eséllyel többet ér 10 ezer Ft, mintsem nőgyógyira költse, valamint így már nem lesz olyan nehéz elmondani se, mert célozgatnak. Kicsit bunkó a kérdező a fia. Vagy inkább pofátlan. Esetleg a kettő egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!