Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam barátnőjével nem tudok...

A fiam barátnőjével nem tudok mit kezdeni, mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerik csak egymást, már az első hónapban jóformán életvitel szerűen nálunk élt, mivel tulajdonképpen beköltözött. Ezt én furcsálltam, de úgy voltam vele, nem szólok semmit, ne én legyek rögtön a "gonosz anyós". Csakhogy én ezt már nem bírom anyagilag, ha megemlítem, hogy szálljon be a költségekbe a kisasszony személyes sértésnek veszi, és olyanokat terjeszt rólam, hogy én a saját kiadásaimra (!) kérek tőle pénzt. Ha a fiamnak szólok, hogy intézze ezt az ügyet, a vállát vonogatja. A lány nálunk eszik, nálunk fürdik, kihasználja a tusfürdőmet folyton, fújkálja a parfümjeimet. Kissé unom, hogy egy voltaképp vadidegent kerülgessek a házamban, és ÉN alkalmazkodjak hozzá, mi a megoldás?...

2013. okt. 30. 20:07
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
92%
Együtt érzek veled . Még nem jött szóba de ha ismered a lány szüleit akkor valahogy szóba elegyedni velük ( habár ki tudja lehet hogy a szülőktől tanulta ezt a viselkedést a lány)
2013. okt. 30. 21:09
 22/42 Nádszálkisasszony ***** válasza:
97%
Márpedig ez a helyzet nem normális. Le kell szépen ülni mindkettőjükkel beszélgetni. Rettenetesen meg fognak sértődni, de ez így nem mehet tovább!!
2013. okt. 30. 21:11
 23/42 anonim ***** válasza:
93%
És azt mondtad már neki, hogy mehet apucihoz lakni a cicukájával?
2013. okt. 30. 21:17
 24/42 anonim ***** válasza:
92%

"Még nem jött szóba de ha ismered a lány szüleit akkor valahogy szóba elegyedni velük"

Szerintem ha a lány szüleinél egy kicsit is élhető körülmények lennének, lehet, hogy néha hazamenne... Szerintem nem véletlen, hogy egy másik családnál tölti az ideje nagy részét. Arról nem is beszélve, hogy el lehet képzelni, milyen szülők azok, akiknek a lánya ennyire lett megnevelve... Szerintem nem sok esély van rá, hogy lehet velük beszélni. :/

2013. okt. 30. 21:23
 25/42 anonim ***** válasza:
68%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

Esetleg róluk van szó? Különben veled értek egyet, anyósom is megéri a pénzét, de eszembe nem jutna a parfümjét, tusfürdőjét használni és semmit sem csinálni.

2013. okt. 30. 22:14
 26/42 anonim ***** válasza:
96%

Ez szerintem is pofátlanság. Én 5 éve jöttem össze a férjemmel és én is kb. egy év után -túlzás nélkül- a nyakukra költöztem. De azért, mert hívtak! Hogy így a páromnak is egyszerűbb, mert közelebb van a buszmegálló, stb. (Akkor kapott állást, előtte munkanélküli volt.) De akkor engem már ismertek! (És főként csak este mentem, ott aludtam, reggel meg mentem én is dolgozni.) Másrészt vittem magamnak mindent: tusfürdőt, fogkrémet, fogkefét, nem akartam én ebből balhét. Én is dolgoztam, már, így néhányszor be is vásároltam (anyósom listája alapján), szóval érted... Engem akkor már családtagként fogadtak. Ugyanakkor nálunk is voltunk eleget, főleg hétvégén, és az én férjem is bevásárolt, ha szeretett volna egy sört inni (és apa nem kínálta), megkérdezte, hogy ihat-e, de utána mindig hozott másikat.

Szerintem csapj egy kis patáliát és közöd velük, hogy mikor mehetnek, ha éhesek, be lehet vásárolni, a cuccaidat felejtse el a leányzó, és ha nem tetszik, el lehet költözni. Mégis milyen dolog már, hogy szívják a véredet? Hőbörög a kocsi miatt, amit ő tett tönkre? Menjen el dolgozni és költse rá a pénzét. Még ilyet! 28N

2013. okt. 30. 22:36
 27/42 anonim ***** válasza:
97%
a kiállásoddal lehet baj. mi az h a fiad üvöltözik veled, a csaj kihasznál, te meg mondogatod a magadét de senki le se sz.rja. Állj a sarkadra, ne csak cincogj h mi nem tetszik, hanem legyél következetes, mondd meg nekik h ez és ez a helyzet, ha nem tesznek eleget a kitételeidnek akkor meg legyen meg a következménye. És szerintem nem az a megoldás h a saját lakásodban dugdosod a cuccaidat. Próbáld ki, egy hétig ne főzz, egyél házon kívül, vagy reggel dobj össze vmi gyorsat és vidd el dobozban.
2013. okt. 30. 23:14
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva és messze nem normális. Azért ennyire nem változott meg a világ, hogy ez normális legyen.

Első lépésnek kipakolnám én is a hűtőt, a fürdőt...mindent elpakolnék, amit használhat a csajszi. Egy-két hétig ki lehet bírni, de megéri a szenvedést.

Második lépésként leültetném a fiamat egy kis beszélgetésre. Közölném, hogy nagyon szeretem, de ha ez így megy tovább mennie kell a lánynak. Ez a Te házad és ha kell kirakod a RENDŐRÖKKEL. Lehet erős, de legalább látja, hogy van eszköz a kezedben.

Ezek után a szabályok: (Mivel ez a TE házad)

- Heti 2 alkalommal aludhat itt.

- Ha negatívat terjeszt rólad és visszahallod (pl. mire költenéd a pénzt) nem jöhet többet.

- Nem nyúl a cuccaidhoz.

Amennyiben terhes, akkor pedig támogatod őket. Segítesz keresni Nekik egy albérletet, ahol nevelhetik a gyereket, akit 2!!! hónap alatt sikerült összehozniuk.

Illetve ha ez nem elég, akkor megadod apuci telefonszámát, hátha elfelejtették.

Sajna keménynek kell lenned, mert hülyére vesznek. Engeded, hogy ezt tegyék.

2013. okt. 31. 00:06
 29/42 Bence_ ***** válasza:
58%

Neked kell változtatnod.

Fiadat te nevelted, tőled kapott értékrendet.

Gyerekek fordítva vannak bekötve. Eleve, hogy merül fel valakiben, hogy használj a párja szüleinek a dolgát?

Te egy házi rabszolga vagy és ameddig nem teszel rendet addig kizsigerelnek.

Fiad mellé most kaptál még egy rabszolga tartót.

2013. okt. 31. 06:17
 30/42 anonim ***** válasza:
54%

Sántít ez a sztori...egy fiú, ha csak a gyanú él,hogy terhes a 2hónapja ismert barátnője,nem rohan az anyjához elkérni a nőgyógyásza számát...annyi magánrendelês van, miért épp a te orvosod kéne?

Főleg, hogy még csak tesztet sem csinált ezek szerint

2013. okt. 31. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!