Szerintetek mi a megoldás?
Én csak megpróbáltam elolvasni az első mondatot egy levegővétellel. És majdnem megfulladtam.
Komolyra fordítva a szót: ha 20 évesen nem áll ki melletted, akkor nem biztos a dolgában.
A volt párod - mert csak volt, hiszen nem vállal fel nyíltan, csak eljár hozzád szeretkezni egy-egy órára-, egy gerinctelen senki. Mint a kedves szülei.
Állj a sarkadra, állítsd választás elé: vagy felvállal bárkivel szemben, a szüleivel szemben is téged tetőtől-talpig, úgy, ahogy vagy vagy takarodjon.
Ha együtt maradnátok, s összeházasodnátok, az egész életed erről szólna.
Én már most kirúgnám a francba.
Egy életed van. Ennél a zselégerincűnél csak jobbat találhatsz.
Az ilyen befolyásolható alak minden téren szban hagyna téged.
Akkor meg minek?
Ha sem neked, sem a barátodnak nem sikerül meggyőznöd a párod születi, hogy hagyjon benneteket élni, akkor nincs mese, költözni kell. Vagy hozzátok, vagy egy közös lakásba ketten. Ugyanis ahol az anyósék vannak otthon, ott az ő játékszabályai érvényesek.
Mindenek előtt azonban gondold át, a barátod valóban mindent megtett-e otthon az érdekeben. Valóban fel mer-e vállalni mások előtt? Valóban szeret-e? Ha egy kicsit is bizonytalan vagy, akkor ott valami hiba van már és lehet más irányba kéne terelni az életedet. Állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!