Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kamu házasság?
...írja mindegyik válaszoló, hogy ez mekkora hülye ötlet, miközben néhány év múlva pontosan mindegyik ugyanígy fogja piszkálni a saját gyerekét a házasság/unoka témakörrel...
Kérdező, őszintén sajnállak téged is meg az illetőt is. Akik itt írnak neked, hogy "nőj fel" és társai, el sem tudják képzelni, micsoda nyomás van egy házasságot és en bloc családot nem tervező, vagy akár homoszexuális emberen, különösen ha az illető érzékeny a környezetére. És nemcsak a család miatt, de az értetlenkedő vagy éppen lenéző pillantások a közösség, a munkatársak mindegyikétől. Én még kioktatást is kapok rendszeresen, hogy márpedig a család az élet egyetlen értelme, és mégis mihez akarok kezdeni magammal, ha nem férjhez menni és gyereket szülni. Elmondom, elmagyarázom. Utána jön a következő, az újabb kérdések és piszkálódás. Élni és élni hagyni? Ugyan dehogy, még véletlenül sem.
Szóval nem csodálom, hogy ilyen megfordul a fejetekben. De ahogy írod, tényleg nagyon sok mindenen elbukhat, inkább ne vágjatok bele. Megoldást sajnos nem tudok.
Még kamu lakásunk is lenne, ami eddig csak az ő kamu lakása volt. Már mint amikor összeköltözött a barátjával megtartotta a lakását, ha esetleg meg akarnák látogatni a szülei. Nekem van saját lakásom természetesen.
Amúgy én mindig teljesen őszinte voltam a családommal, ha a kapcsolataimról kérdeztek. Egyértelműen közöltem, hogy jobb nekem egyedül. De nem hiszik el, folyamatosan azt hallgatom, hogy ez hülyeség, meg így nem élet az élet, meg majd úúúúgyis meggondolom magam... Én nem vagyok leszbikus.
A barátom valóban más téma. A családja elképesztően homofób, főleg az apja és a nővére. Bele se merek gondolni mi lenne, ha kitálalna. Mert mindettől eltekintve szereti a családját, csak az igazság fényében már valószínűleg fordítva nem lenne igaz. Sajnos...
Nem működik.
Vállaljátok fel mind a ketten, hogy hogyan éltek, és ennyi.
Ha te soha nem akarsz gyereket szülni akkor akár működhet is a dolog!:)Legfeljebb azt mondjátok otthon,hogy rajta vagytok az unoka témán csak nem jön össze,mert van egy kis probléma!:)
Semmi féltékenység,semmi cseszegetés,semmi elvárás! A kapcsolatok több mint fele ezeken bukik és ez nálatok kilőve! Szerintem nem hülyeség!:)
Legfeljebb ha gáz van akkor csináltok egy gyors válást oszt kész!
Ki az a Will és Grace?
Amúgy igazatok van, csak annyira kiborító az egész helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!