Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak kamu apu vagy nem?

Mit csináljak kamu apu vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.pár hete lefeküdtem egy lánnyal.Mi elött mindenki kioktatna a védekezésről könyörgöm ezt ugorjuk át.Gumi nélkül kb 1 percig benne voltam a lányban

nem mentem el benne persze ez nem zárja ki az előváladékban lévő spermiumot.De bízom benne hogy az előző önkielégítés óta sikerült kipisilni stb..

Nah a lány azóta lefeküdt egy másik sráccal aki elment benne véletlen....

A lány terhes lett.

És folyton zaklat nem tartom valószínűnek hogy én lennék az apa azt hiszem itt pénz lehúzásról lesz szó.

Rám verhet egy gyermeket apasági teszt nélkül?

Így konkrétan ráírhat egy full idegenre is hogy hé te vagy a gyerekem apja. És most tiszta ideg vagyok.

Életem első védekezés nélküli sexe így végződik..

Felajánlottam a lánynak aktus után hogy fizetem az eseményutánit de nem akarta bevenni a bogyót..

2014. dec. 28. 17:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ne is mond tanultam az esetből..

Remélem a gyerekből se lesz semmi.

2014. dec. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!