Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti engednétek ilyen...

Anyukák! Ti engednétek ilyen szemöldököt a 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem, miért nem?

Leginkább csak érdekel a téma.:)

2016. máj. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
22%

pfuj!

Én betiltanám!

Nem hogy 14 évesnek, de senkinek se!

Ocsmány, undorító, hányás!

2016. máj. 13. 09:40
 32/42 anonim ***** válasza:
58%
Természetesen engedném. Mikor én voltam 14, akkor a már említett nagyon vékony szemöldök volt a divat, sajnos én is kiszedtem akkoriban, és nagyon nevetségesen néztem ki. Szerintem ez a mostani "divatszemöldök" százszor szebb, az enyém is hasonló most, bár valamennyivel azért vékonyabb.
2016. máj. 13. 22:17
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Ideális.
2016. máj. 13. 22:23
 34/42 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nagyon tetszik nem tudom ez tetovalt szemoldok-e, ha nem felnek a fajdalomtol nekem is lenne tetovalt szemoldokom de en egyaltalan nem birom a fajdalmat. szerintem a szemoldok kerdese nem eletkor fuggvenye na jo, nyilvan nem a 10 evesekrol beszelek, hanem arckarakter egyeniseg stb. a szep szemoldok (es ez szep ) kiemeli a szemet is, szoval nekem tetszik. ja es nem vagyok tini hanem 50 felett es nincs vasalt hajam sem;-)))
2016. máj. 16. 11:07
 35/42 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne engedjem?

Ez sokkal jobb mint a vékonyra szedett, természetes és nem kell éveket várni hogy visszanőjön.

A divat minden korszakban meg volt kedves 1.hozzászóló.. a te idődben is biztos volt 1 szoknya amit a legtöbb lány viselt, vagy egy frizura...

Tök mind1 kiről van szó, a kérdésben az szerepelt hogy mi a mi lányinknak engednénk e...száljatok már magatokba kötekedők!

2016. máj. 16. 12:27
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Ja és most a hullámos haj nagyobb divat mint a vasalt szóval már nem lehet "tucat csaj"
2016. máj. 16. 12:29
 37/42 anonim ***** válasza:
45%
Engedném,mert tini korában úgyis mindenki hülyén néz ki. De ettől függetlenül nagyon ronda.
2016. máj. 16. 13:34
 38/42 anonim ***** válasza:
81%

Aki szerint ronda az linkeljen már be egy olyat ami szerinte szép.

[link]

az övé is ronda? Hasonló csak szőkében.

Szebb ne is lehetne.

2016. máj. 16. 14:21
 39/42 anonim ***** válasza:
30%
nagyon szep, bar nekem is ilyen lenne. en port hasznalok mert nagyon keves es vilagos a szemoldokom. a porral OK de ezek biztosan tartosabbak.
2016. máj. 17. 09:54
 40/42 anonim ***** válasza:
9%
14 éves vagyok és szerintem ez csúnya szemöldök!!! Túl vastag!!! Ráadásul nagyon kevés lánynak áll jól! Én szedem a szemöldököm és sokkal vékonyabb!
2016. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!