Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti engednétek ilyen...

Anyukák! Ti engednétek ilyen szemöldököt a 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem, miért nem?

Leginkább csak érdekel a téma.:)

2016. máj. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
41%

Én 43 évesen soha nem piszkáltam a szemöldökömet. Mivel nincs összenőve, így tökéletesen megfelelt.

Én személy szerint meglepődnék ha a lányaim elém állnának, hogy szemöldököt akarnak újítani.. Értelmét nem látom, de nem is tiltanám.

2016. máj. 12. 18:43
 12/42 anonim ***** válasza:
21%

utolsó: gondolom a puncidat sem gyantázod,a hajadat sem fested, manikűr pedikűr?

Én személyesen vinném el a lányomat kozmetikushoz, hogy hasonló legyen.

2016. máj. 12. 18:46
 13/42 anonim ***** válasza:
64%
Én nem gyantáztatom az intim területeket, nőnek akarok kinézni, nem kislánynak. Manikűrt és pedikűrt megoldom otthon.
2016. máj. 12. 18:49
 14/42 anonim ***** válasza:
27%
En pl egyaltalan nem vagyok sarkcsillag, de ilyesmi szemoldokom van, es a hajam is hosszu szal egyenes magatol, de latszatra vasalt. A gyerekemnek is megengednem, de nem vmi hajszintol eluto szinnel persze!
2016. máj. 12. 18:53
 15/42 anonim ***** válasza:
47%
Döbbenet, hogy az ilyen csúnya, vastag szemöldök bárkinek tetszik egyáltalán.
2016. máj. 12. 18:55
 16/42 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egy 14 évesnek korai. Ráadásul pont ez az a kor, amikor egy lány leginkább veszélyeztet abból szempontból, hogy fiatal, szép és könnyű kihasználni. Nem mondom, hogy ezért húzzon zacskót a fejére, de azért 20 évesnek se kell kinézni. Majd eljön annak is az ideje, nem kell úgy előre sietni.
2016. máj. 12. 18:58
 17/42 anonim ***** válasza:
77%

ma 18:46-nak

A gondolkodás nem megy neked, szóval felesleges a kicsiny agyadat használni. Nyilván a szöveget sem tudod értelmezni...Hol írtam,hogy sem pedikür sem manikür, sem epilálás nincs??? Te esztelen! Csak azt írtam, hogy normális a szemöldököm így nem nyúltam hozzá... és te ebből azt vetted ki, hogy nem foglalkozom magammal??

Hogy te milyen ostoba lehetsz? Ha van gyereked akkor az ostobaságod miatt sajnálom őt.

további szép napot.

2016. máj. 12. 18:59
 18/42 anonim ***** válasza:
35%
Egy szemöldöktől fog kinézni 20 évesnek?? Sok buta ember. 1000x jobb minta csík lenne vagy tetovált.
2016. máj. 12. 18:59
 19/42 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ, mi a cél. ha indulni akar Brezsnevvel és Kiszel Tündével a szemöldök bajnokságon akkor ezzel valóban dobogós lehet, talán még első is lehet.
2016. máj. 12. 19:00
 20/42 anonim ***** válasza:
51%
Mostanában divat lett kiszel tündének kinézni?
2016. máj. 12. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!