Ez. Egy. Szemöldök. (Ráadásul szerintem tök normális, sokkal jobb, mint a 10 éve divatban lévő csíkszemöldökök.)
Biztos túl liberális vagyok vagy nem t'om, de eszembe nem jutna azzal szekálni a lányomat, hogy milyen a szemöldöke... Ha kérdez, véleményt kér, stb. szívesen segítek, de alapból úgy gondolom, hogy az ő feje, bármit csinál vele, neki kell elviselni (extrém esetben a következményeivel=környezete reakcióival együtt, majd tanulni belőle) Ráadásul a szemöldök megint kinő, folyamatosan változtathatja, ha akarja.
Szóval egy szemöldök esetében nálam fel sem merül az engedni vagy nem engedni kérdéskör.
2016. máj. 12. 19:22
22/42 anonim válasza:
Ez a szemöldök egy rajzolt "műremek", drága lenne minden nap sminkeshez hordani a kiscsajt (kozmetikus nem feltétlen rajzolgat szemöldököt), hogy ilyen legyen a szemöldöke.
Ha sírás közben szemtörölgetésnél megcsúszik a zsepi semmi nem marad belőle.
Én mindenkin soknak érzem, nem hogy egy általános iskolás lányon.
2016. máj. 12. 19:23
23/42 anonim válasza:
És, ahogy én nézem, ugyanúgy tussal rajzolta meg, mint a szemét. Ha mondjuk szőke vagy, és nem látszik a szemöldököd, akkor jó, legyen egy kis por, ceruza, de ez nagyon természetellenes. Egy barna lánynak általában elég egy kicsit megigazítani és kész. Nem kell ráfesteni.
2016. máj. 12. 19:27
24/42 anonim válasza:
hát figyelj, ha alapból ilyen a szemöldököd: [link]
akkor azt mondanám, inkább olyan legyen mint amit linkeltél :DD
igenis sok 14 éves van,a kinek alapból nagyon vastag, vékonyra nem kell szedni, de egy kis igazítás kell is.
2016. máj. 12. 19:32
25/42 anonim válasza:
Egyrészt nem mert még gyerek, másrészt meg hülyén néz ki.
2016. máj. 12. 19:52
26/42 anonim válasza:
Nem, olyan szemöldöke lehet, ami a kozmetikus szerint illik az arcformájához.
2016. máj. 12. 20:05
27/42 anonim válasza:
Pont olyan, mint a legtöbb 14 éves lánynak, aki ettől érzi magát nőnek, meg attól, hogy fehér inget, szűk farmert, magassarkút és merev falú, kézi (?!) táskát hord az iskolában. Ám legyen. De tudatnám vele, hogy ettől marhára nem fogja senki sem szeretni, jobban elfogadni, nem lesz sem okosabb, sem kommunikatívabb, sem kedvesebb, sem szerethetőbb.
2016. máj. 12. 20:33
28/42 anonim válasza:
az enyém csak 13 még, és eszébe se jutna, márcsak azért sem, mert szerintem a szemöldökkiszedést sem viselné el :-D
Úgyhogy a sors elintézi helyettem - igaz én nem tiltanék, mert tiltással semmire sem megy az ember
2016. máj. 12. 21:38
29/42 anonim válasza:
Azt mondanám, inkább ilyen korában kísérletezzen ilyesmivel, mint 25+-osan, munkahelyen. Bár mondjuk megpróbálnám lebeszélni róla, mert ezen a szanaszét filterezett képen is látszik, hogy ez a szemöldök bizony több árnyalattal sötétebb festékkel, gagyin lett megrajzolva.
2016. máj. 13. 09:29
30/42 anonim válasza:
Természetesen engedném, ha illik az arcformájához, és a hajszínéhez. (pl. a képen látható sötét színű szemöldök nagyon rondán állna egy szőke lánynak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!