Ha a lányotoknak kölcsönadná a barátja az autóját, zavarna titeket?
Anyáéknak három autójuk van itthon, így mikor meglett a jogsim, akkor én is használhattam egyet, mert ugye ketten sosem használnak egyszerre hármat...
Anya ma összetörte azt, amit ő használ, a javítás minimum három hét. De mivel a munkája miatt kell az autó, így azt használja, ami eddig nálam volt. Így viszont az én napjaim nincsenek megoldva, mert mindenhova autóval mentem én is, amióta van jogsim.
Ma mondta a barátom, hogy holnap akkor elhozza az autóját, használjam azt, ne legyek kocsi nélkül ilyen hidegben.
De nem tudom, hogy egy ilyenre itthon mit reagálnának.. Szeretnék kicsit felkészülni az itteni válaszok alapján, mert még sosem voltam ilyen helyzetben.
Most majd jon hogy az egy draga auto, de neked az a termeszetes, hiszen ti is gazdagok vagytok, es amugy meg ne irigykedjen rad egy proli sem.
Gazdagkislanyos kamu kerdesek, sokadik resz.
Nem értem, miért reagálnának rá rosszul?
Még ha fordítva lenne, hogy te akarod valakinek kölcsön adni az ő autójukat, de így...
"Szeretnék kicsit felkészülni az itteni válaszok alapján, mert még sosem voltam ilyen helyzetben."
Autót is így vezetsz??
Amikor pl. valami olyan közlekedési szituba kerülsz "amilyen helyzetben még nem sosem voltál", írsz a gyíkra egy kérdést?!
Utolsonak igaza van, azert szamitana hogy miota van jogsid, mert ha a csaladi verdat torod ossze hat istenem, lehet varni a javitassal, de ha maset akkor ki kell csengetni a dellat.
Mondjuk en inkabb anyadnak nem engednem hogy vezessen ezek utan ha mar apad helyeben lennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!