Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotoknak kölcsönadná...

Ha a lányotoknak kölcsönadná a barátja az autóját, zavarna titeket?

Figyelt kérdés

Anyáéknak három autójuk van itthon, így mikor meglett a jogsim, akkor én is használhattam egyet, mert ugye ketten sosem használnak egyszerre hármat...

Anya ma összetörte azt, amit ő használ, a javítás minimum három hét. De mivel a munkája miatt kell az autó, így azt használja, ami eddig nálam volt. Így viszont az én napjaim nincsenek megoldva, mert mindenhova autóval mentem én is, amióta van jogsim.

Ma mondta a barátom, hogy holnap akkor elhozza az autóját, használjam azt, ne legyek kocsi nélkül ilyen hidegben.

De nem tudom, hogy egy ilyenre itthon mit reagálnának.. Szeretnék kicsit felkészülni az itteni válaszok alapján, mert még sosem voltam ilyen helyzetben.

2016. jan. 21. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Hát azt csak ők tudják mit reagálnak nem mi.
2016. jan. 21. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Örülj neki, hogy nem kell buszoznod. Nincs ebbe semmi különös szerintem.
2016. jan. 21. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem pontosan, hogy ebben mi lehet olyan zavaró. Szerintem nincs ebben semmi rossz.
2016. jan. 21. 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Nekem ez: "ne legyek kocsi nélkül ilyen hidegben" sértő lenne. Eddig sem fagytam halálra télen.
2016. jan. 21. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Most majd jon hogy az egy draga auto, de neked az a termeszetes, hiszen ti is gazdagok vagytok, es amugy meg ne irigykedjen rad egy proli sem.

Gazdagkislanyos kamu kerdesek, sokadik resz.

2016. jan. 21. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, miért reagálnának rá rosszul?

Még ha fordítva lenne, hogy te akarod valakinek kölcsön adni az ő autójukat, de így...

2016. jan. 21. 23:26
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

"Szeretnék kicsit felkészülni az itteni válaszok alapján, mert még sosem voltam ilyen helyzetben."

Autót is így vezetsz??

Amikor pl. valami olyan közlekedési szituba kerülsz "amilyen helyzetben még nem sosem voltál", írsz a gyíkra egy kérdést?!

2016. jan. 22. 01:32
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Azért vigyázni kell egy idegen autóval. Teljesen máshogy viselkedik mint a megszokott. Mert akinek kevés gyakorlata van ,ezt nem veszi észre. Ilyen esetekben mindíg a legrosszabbra kell számítani. Mivan ha úgy jársz mint anyukád? Mert az is benne van a pakliba. Megtudnád javíttatni.? Mert ha a barátod marad autó nélkül , nem lesz olyan udvarias. A szomszédom a saját lányának adta kölcsön az új Toyotát. Tíz éve nem tudott azóta venni , csak egy 200000 forintos autót.
2016. jan. 22. 05:22
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

Utolsonak igaza van, azert szamitana hogy miota van jogsid, mert ha a csaladi verdat torod ossze hat istenem, lehet varni a javitassal, de ha maset akkor ki kell csengetni a dellat.

Mondjuk en inkabb anyadnak nem engednem hogy vezessen ezek utan ha mar apad helyeben lennek :)

2016. jan. 22. 08:55
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Bírom, mikor meg lehet ismerni egy-egy kérdezőt a stílusáról :D Most épp a drága autón lamentálunk, a múltkor még az volt a dilemma, hogy minden nap étteremben akarsz enni, találj már ki valami izgibbet. Látod, nem igazán haraptak rá a válaszolók a gumicsontra...
2016. jan. 22. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!