Ha a lányotoknak kölcsönadná a barátja az autóját, zavarna titeket?
Anyáéknak három autójuk van itthon, így mikor meglett a jogsim, akkor én is használhattam egyet, mert ugye ketten sosem használnak egyszerre hármat...
Anya ma összetörte azt, amit ő használ, a javítás minimum három hét. De mivel a munkája miatt kell az autó, így azt használja, ami eddig nálam volt. Így viszont az én napjaim nincsenek megoldva, mert mindenhova autóval mentem én is, amióta van jogsim.
Ma mondta a barátom, hogy holnap akkor elhozza az autóját, használjam azt, ne legyek kocsi nélkül ilyen hidegben.
De nem tudom, hogy egy ilyenre itthon mit reagálnának.. Szeretnék kicsit felkészülni az itteni válaszok alapján, mert még sosem voltam ilyen helyzetben.
Tudom, a barátod nyilván 18 éves korára tisztességes munkával keresett 3 BMW-re valót, de ha mégse... akkor ő oldja meg máshogy, hogy neked legyen kocsi a segged alatt? Elég önző.
Egyébként nem szólnék bele, gondolom felnőtt, független ember vagy és megbeszélted a barátoddal a technikai és anyagi részét is. Természetesen ha bajt okoznál, azt is magadnak kéne megoldani, én nem tartanám a hátam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!