Ha a 18 éves lányotoknak 15 éves barátja lenne, mit szólnátok?
Én vagyok a lány...
Egyelőre ez még nem párkapcsolat, csak nagyon sokat vagyunk együtt, de nem nyilvánosan.
Én végzős vagyok, Ő most 9.-es.
Kicsit furcsa, de szülői szemmel sokkal megnyugtatóbb mintha idősebb pasival futnál.
Az édesanyád biztos el fogja mondani neked hogy sok 15 éves fiú azért vágyik idősebb barátnőre hogy túl essen a tűzkeresztségen. Ha ez megvolt menő srácnak fog számítani és a tőled szerzett tudással nagyfiú lehet a korosztálya lányai előtt. Vagy ha nincs szex, örül hogy 18 éves barátnővel villoghat, mert a srácok azt fogják feltételezni róla hogy mégiscsak van szex. Ha ezt elmondja, csak aggodalom fogja vezetni hogy ne csalódj, de a lényeg az hogy te mit érzel a srác iránt.
Jaj, nála erről szó sincs, Utolsó. :)
Már több lánnyal együtt volt (igen, biztosan), meg nem is tud rólunk senki, szóval nem ez motiválja. Csak jól elvagyunk együtt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!