Mit szólnátok, ha a lányotoknak, aki idén lesz 23 éves,3 gyereke lenne 3 különböző apától?
Eloszor is, sok kerdes merul fel bennem, nem irtad, hogy dolgozik/ott-e, van-e penze eltartani a gyerekeket (vagy a rokonok segitenek), van-e lakasa/haza ahol kenyelmesen elnek (vagy netan aszulei nyakan elnek), meg tudja-e adni azokat a dolgokat amik kellekek a gyerekeknek (elelem, ruha, konyvek es nem csak anyagi dolgok hanem figyelem es torodes, stb.), szereti-e oket es nem csak kolonc neki?
Idealis esetben anyagilag megteheti, hogy ennyi gyereke legyen, szereti oket, akkor ez szep es becsulendo dolog. Szerintem.
A masik esetetrol inkabb nem mondanek velemenyt. :(
Semmit én nem venném feleségül az biztos.
A véleményem meglenne erről is, de nem szólnék semmit.
Felénk van 1 ilyen.
3-4 gyereke van mind másik apától. Na ki találja ki a származását?
Na, az gond ha nem dolgozik illetve, gondolom a terheseg elott sem volt (tartos) munkahelye. Abbol pedig csak bajok lesznek, ha a ferfi tartja el es a szulokkel elnek ...
Mennyire vagy kozel hozza, Kerdezo? Ha az en csaladtagom lenne en probalnek vele beszelgetni, a terveirol, erzeseirol. Probalnam vele megertetni, hogy ha mar vannak gyerekei, a legfontosabbak ok, dolgozni kell, hogy eleg penze legyen rajuk, hogy ha tortenne valami akkor is egyyutt tudjanak maradni. De ha nagyon butus a lany...akkor menthetetlen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!