Ti megengednétek a lányotoknak?
30 éves lányotoknak,ha lenne több lakásotok,hogy az egyik üresen állóba aeköltözhessen a férjével,ha a kapcsolatát nem támogatnátok,vagy menjen szépen albérletbe úgy,mint mindenki más?
Velem ez történik most: anyunak több lakása van még azon kívül,amiben lakik. Van,ami ki van adva,de egy van,ami üresen áll,és az a poén,hogy évek óta én tartom el azt a lakást üresen,mióta nincs benne bérlő,fizetem a közös költséget,alapdíjakat,fűtést úgy,hogy ott sem lakom. Párommal most szeretnénk beköltözni oda,mert gyermeket is szeretnénk,illetve végre letelepedni. Felújítanám előtte a lakást A-tól Z-ig,már kértem árajánlatot,stb.Természetesen továbbra is fizetnénk minden költségét. Még mindig olcsóbb így,mint akármilyen pici sajátba belevágni lakáshitellel. Igen ám,de mivel anyu nevén van a lakás,megmondta nekem,hogyha az előző barátommal maradtam volna,az a lakás csak rám várt volna,mert elvileg nekem lett véve,vele beköltözhettem volna. Mostani párommal nem,oldjuk meg,ahogy akarjuk,inkább eladja,és magára költi az árát,minthogy vele beköltözzek. Így a szülés is csúszni fog,pedig betegségem miatt az évekkel romlanak a teherbeesési esélyeim,és ezt anyu is tudja. Párom tisztes magyar ember,se származási,se viselkedési,se előéleti probléma nincs vele,nem tetkós rettenet. Anyámnak annyi a problémája,hogy bár diplomás,de nem csinált karriert 30 éves korára,mint a volt barátom,nyomorultnak nevezi (110 ezret keres,exem 160-at),illetve külsőre se tetszik neki,neki exem helyesebb volt. Anyák! Ti hogy döntenétek? Érdemes még pitiznem anyámnál?
Pitizni nem.
Oszt ha gyereked lesz, akkor mi lesz? Kő az onoka, vagy le lesz tojva?
Nagyon sajnálom, remélem, anyukád nélkül is gyorsan megvalósul minden tervetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!