Szülők, ha lenne egy "fölösleges" lakásotok, akkor megengednétek a lányotoknak, hogy ott lakjon a párjával?
Tegyük fel,hogy van egy lakásotok,ami ki van adva jelenleg,de a lányotok olyan helyzetben van a férjével,hogy albérletben laknak és szeretnének sajátot venni,csak sajnos még nincs rá nekik keret és az albérlet sok pénzt visz el,így nem is igazán tudnak spórolni.
Anyagilag meg úgy álltok,hogy persze jól jönne a pénz,de nem egy nagy érvágás,ha kevesebb folyik be havi szinten.
Még hozzátenném azt,hogy a lányod és a barátja fizetne valamennyit neked havi szinten nyilván,de így nem 90 ezer ft-ra jönne ki nekik az albérlet.
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Ti segítenétek a lányotoknak és a férjének vagy nem?
Elnézést,össze-vissza írtam,de a lánynak férje van már. :-)
Fiatalok: 26/N és 27/F
Ha nem lenne nagy érvégés a bevételkiesés, akkor gondolkodás nélkül odaengedném őket.
Csak fizessék a rezsit, és tartsák rendben.
Budapesten van a lakás,3 szobás és 30 millióért lett megvéve,azt nem tudom,hogy most mennyit ér.
Azért volt ennyi,mert újépítésű lakásban van.
attól függ, hogy nekem szükségem van-e arra a pénzre
nekünk a rokonunknak a bevételük fele abból van, ha nem lenne lakbér, nem élnének meg rendesen..
ha nem így volna, akkor engedném, és segíteném a gyerekem ahol tudom..
Van egy húgom. Ő még tanul,de hamarosan kirepül Ő is.
Nem hiszem,hogy gondolkoznak azon,hogy odaengedjenek minket,mert eddig szóba sem hozták. Én meg magamtól nem szeretnék rákérdezni,ha Ők úgy látják szeretnének segíteni,akkor úgyis fognak,ha meg nem akkor nem.
Már lassan 2 éve albérletben lakunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!