Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a lányotoknak...

Ti megengednétek a lányotoknak? 13/L

Figyelt kérdés

Szóval,tudom még gyerek vagyok(nagyon) de viszont szeretnék egy dolgot.nem egy ilyen jött-ment ötletnek szánom,hanem hogy én ezt tényleg szeretném.A hajamból egy kis tincset világoskékre szeretnék befestetni,vagy esetleg szőkére.De az anyum 100% hogy nem engedné ezek miatt:

-elcsheszi a hajad alap színét

-ronda

-elront

-gyerek vagy még

-hülyeség

Jó igaz gyerek vagyok,de úgy gondolom hogy egy kis tincs még nem ronda,nem fog elrontani.Mit gondoltok erről?Ti megengednétek a lányotoknak a hajfestést,úgyhogy csak egy kis tincset szeretne?Én hogy győzhetném meg anyumat?

2015. ápr. 2. 20:20
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
95%

Meg, ha ez a vágya, és mondjuk emellett jól viselkedik, tanul, és tényleg rendes gyerek, nem követi a mai viselkedésnormát.

Hát érvelj ezzel, feltéve, ha ilyen vagy. :)

2015. ápr. 2. 20:25
 2/39 anonim ***** válasza:
32%
Én születésétől megpróbáltam volna úgy nevelni, hogy ne ilyen hülye és nevetséges, magamutogató külsőségekben próbálja felhívni magára a figyelmet.
2015. ápr. 2. 20:27
 3/39 A kérdező kommentje:
Jól szoktam viselkedni nagyjából,nem vagyok olyan rossz tanuló,de nem is 5-ös.De amúgy normális vagyok.xd
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, inkább ennyi idősen csináljon az ember esetleges hülyeséget, mint felnőttként. Egy tincs nem a világvége, nem maradandó, be lehet festetni, ha mégsem tetszik, tehát nem egy tetoválás vagy piercing.

Nekem 14 évesen megengedték, hogy vörös melírt rakassak a hajamba, és az nem csak egy tincs volt. Nem lett semmi baja a hajamnak, mikor meguntam, befestettük az eredetihez hasonló árnyalatra, azóta már rég eltűnt, és a hajam színe szebb, mint valaha :D

5/39 A kérdező kommentje:
Kösz,de ezzel nem a magamutogatást akarom csinálni,hanem nekem ez tetszik.:D
 6/39 anonim ***** válasza:
18%
Amelyik gyerek (vagy bárki) olyat ír/mond, hogy "de viszont", annak semmit sem engednék meg a nyelvtani szabályok olvasgatásán kívül.
2015. ápr. 2. 20:28
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ezzel nem segítelek ki:

Tőlem egész nyári szünetben olyan hajad lehetne, amilyet csak akarsz.

De egyébként nem.

Bár őszintén szólva azt a v.kék tincset sem én nem néznem jó szemmel, hanem a férjem, meg a suli. :)

De ha egy tincsed akarnád világosabb színűre, mint az alapszíned, hát a fene bánná...

8/39 A kérdező kommentje:
:))
 9/39 anonim ***** válasza:
21%
Holnap csak 1 tincs, 1 hónap múlva mit találsz ki?? Ha a szülő a kisujját adja, később az alkarja kellene...
2015. ápr. 2. 20:30
 10/39 A kérdező kommentje:

Bocs,de nálunk ez nem így van.

Ha valamit megtesznek értem amit nagyon szeretnék akkor is soha nem találgatok hogy jaaaj még ez meg az is kéne.

2015. ápr. 2. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!