Ti megengednétek a lányotoknak? 13/L
Szóval,tudom még gyerek vagyok(nagyon) de viszont szeretnék egy dolgot.nem egy ilyen jött-ment ötletnek szánom,hanem hogy én ezt tényleg szeretném.A hajamból egy kis tincset világoskékre szeretnék befestetni,vagy esetleg szőkére.De az anyum 100% hogy nem engedné ezek miatt:
-elcsheszi a hajad alap színét
-ronda
-elront
-gyerek vagy még
-hülyeség
Jó igaz gyerek vagyok,de úgy gondolom hogy egy kis tincs még nem ronda,nem fog elrontani.Mit gondoltok erről?Ti megengednétek a lányotoknak a hajfestést,úgyhogy csak egy kis tincset szeretne?Én hogy győzhetném meg anyumat?

Meg, ha ez a vágya, és mondjuk emellett jól viselkedik, tanul, és tényleg rendes gyerek, nem követi a mai viselkedésnormát.
Hát érvelj ezzel, feltéve, ha ilyen vagy. :)

Én úgy gondolom, inkább ennyi idősen csináljon az ember esetleges hülyeséget, mint felnőttként. Egy tincs nem a világvége, nem maradandó, be lehet festetni, ha mégsem tetszik, tehát nem egy tetoválás vagy piercing.
Nekem 14 évesen megengedték, hogy vörös melírt rakassak a hajamba, és az nem csak egy tincs volt. Nem lett semmi baja a hajamnak, mikor meguntam, befestettük az eredetihez hasonló árnyalatra, azóta már rég eltűnt, és a hajam színe szebb, mint valaha :D

Lehet, ezzel nem segítelek ki:
Tőlem egész nyári szünetben olyan hajad lehetne, amilyet csak akarsz.
De egyébként nem.
Bár őszintén szólva azt a v.kék tincset sem én nem néznem jó szemmel, hanem a férjem, meg a suli. :)
De ha egy tincsed akarnád világosabb színűre, mint az alapszíned, hát a fene bánná...

Bocs,de nálunk ez nem így van.
Ha valamit megtesznek értem amit nagyon szeretnék akkor is soha nem találgatok hogy jaaaj még ez meg az is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!