Ti megengednétek a lányotoknak? 13/L
Szóval,tudom még gyerek vagyok(nagyon) de viszont szeretnék egy dolgot.nem egy ilyen jött-ment ötletnek szánom,hanem hogy én ezt tényleg szeretném.A hajamból egy kis tincset világoskékre szeretnék befestetni,vagy esetleg szőkére.De az anyum 100% hogy nem engedné ezek miatt:
-elcsheszi a hajad alap színét
-ronda
-elront
-gyerek vagy még
-hülyeség
Jó igaz gyerek vagyok,de úgy gondolom hogy egy kis tincs még nem ronda,nem fog elrontani.Mit gondoltok erről?Ti megengednétek a lányotoknak a hajfestést,úgyhogy csak egy kis tincset szeretne?Én hogy győzhetném meg anyumat?
az ételfestéket ne javasolja már a sok szakértő :D tökre kiszárítja a hajat, nem is tartós, egy értelmetlen hülyeség.
inkább akkor hajkrétát kell venni, és azzal megcsinálni. vagy színes tincses póthajat is kipróbálhatsz, régebben a claire's-ben is árultak, azt csattal berakod és kész.
ételfestéket felejtsétek el! :P
Akkor inkább a krétát próbáld ki. Az egy mosással el is távozik.
Göndör a hajad? És sötétbarna?
A szőke elég kakásan fog kinézni, bocsi. Ha leszívatja a hajad 12%-os oxivaal, akkor abból nem sok marad később. Vagy csibesárga lesz. Kérd ki a fodrászod véleményét, de közöld vele, hogy a kíméletes megoldásokat választod, azaz inkább legyen 2-3 alkalom egy szőkítés, mint 1-2, de szép és igényes munkát vársz. Jah és én a füled mögött egy nagyobb tincset választanék szőkét, nem a fejed tetején. Sokkal vageszabb és a göndörben qvajól mutat! :))
Esetleg a hajszìnező spray?
Az 3-4 hajmosással teljesen kimosható.
Nekem 2 fiam van, de ha lenne lányom szerintem én sem engedném neki a normális hajfestéket.
Egyik nap kék másik nap szőke harmadik nap lila haj.. A végére azt veszed észre hogy 14 évesen a hajad teljesen letöredezik .
A hajszínező spray szerintem szüleid sem bánnák
mondjuk nyári szünetben.. amikor nincsen iskola
aztán jobb is ha előtte tesztelsz egyet, mert lehet magadon a kék tincsek annyira nem is tetszenek majd. De legalább kitudod utánna mosni.
a hajszínező spray egy színes hajlakk.
ahhoz, hogy normálisan látszódjon a szín, sokat kell rárakni = kemény/ragadós lesz a hajad.
az egyetlen 'jó' megoldás a kréta, de egyébként a szőkítéstől sem törik le a haj kötelezően, egy jó fodrász meg tudja csinálni kíméletesen, és ha rendesen ápolja az ember nem törik sokkal jobban a vége se. ne irkáljatok már hülyeségeket hogy nem lesz haja meg ilyenek :D:D
az a lényeg hogy JÓ fodrászhoz menj legyél TÜRELMES és IGÉNYES :) szánd rá az időt a hajadra, és tudd viselni :)
Amennyiben lenne lányom akkor igen, ha tiltja az ember akkor csak még jobban akarja, meg egyébként is én is csinálok/csináltam hülyeségeket. És most megpróbálom áthidalni a szüleid indokait:
-elcseszi+ronda:ha nem jó majd kijön
-elront:ugyan miben?(ha erre is van valamijük leírod? hátha azon is találok kifogást)
-gyerek vagy még:(jó, hogy mondják, másképp biztos elfelejted) gyerekként kell kipróbálni amit csak lehet, felnőttként nincs rá idő, és akkor már csak bánja az ember(psszt! lehet, hogy nekik is ez a bajuk, hogy gyerekként nem próbálták ki amit akartak)
-hülyeség:ők talán nem csináltak semmi hülyeséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!