Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 18 éves lányotoknak 15...

Ha a 18 éves lányotoknak 15 éves barátja lenne, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...

Egyelőre ez még nem párkapcsolat, csak nagyon sokat vagyunk együtt, de nem nyilvánosan.

Én végzős vagyok, Ő most 9.-es.

2016. jan. 10. 20:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, Budapest elég nagy falu. :)
2016. jan. 11. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

így érettségi előtt inkább tanulj ahelyett, hogy itt lógsz.

Minden anyának az az álma, hogy egy ilyen srác járjon ki-be a lányában...

2016. jan. 11. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 16 évesen lett majdnem egy 13-14 éves "barátom".Azt hittem róla,hogy 16 körüli,mert nem egy suliba jártunk,így csak később derült ki a kora.Aranyos volt és érettebb a koránál,de eszembe se jutott volna összejönni vele:D Persze neki menő volt,hogy idősebb lánnyal lehetett volna.

Nem tudom,18 évesen mit látsz egy 15 évesben,de ez a te döntésed legyen...én tuti nem járnék vele.

19L

2016. jan. 11. 19:17
 14/18 A kérdező kommentje:

"így érettségi előtt inkább tanulj ahelyett, hogy itt lógsz. "

Jaj, de édes vagy, hogy így aggódsz a továbbtanulásom miatt...

De felesleges, 3 és fél éven át kitűnő voltam, talán 4. év végére is összejön, 3 nyelvvizsgám van és 3 előrehozottam, szóval nyugi, ahová megyek, úgyis bejutok (fizetős szak).

"Minden anyának az az álma, hogy egy ilyen srác járjon ki-be a lányában..."

Mégis milyen? Talán személyesen ismered?

"Nem tudom,18 évesen mit látsz egy 15 évesben,de ez a te döntésed legyen...én tuti nem járnék vele. "

Azért csak jól megvagyunk hónapok óta... :D

2016. jan. 11. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
16%

Kedves kérdező!

Én vagyok az élő példa rá, hogy ez nem ciki (legalábbis nekem nem és a baráti körünknek/családunknak sem) Én 20 éves voltam, mikor összejöttem egy 16 éves sráccal, és már több, mint 3 éve együtt vagyunk. Érettebb a koránál, külsőleg, és belsőleg is. Mondjuk én nem tudtam mennyi idős, mikor összejöttem vele, de szerintem, ha megértitek egymást, akkor ne foglalkozz mások véleményével. A szerelemben nem számít a kor, s inkább legyél együtt egy nálad diatalabb sráccal, mint egy kiélt, sokszor elvált 30-as pasassal!! :))

2016. jan. 11. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:

*fiatalabb

Bocsi :)

2016. jan. 11. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

inkább legyél együtt egy nálad diatalabb sráccal, mint egy kiélt, sokszor elvált 30-as pasassal!!

Szerinted jobb egy 15 éves, aki már nem egy nővel volt együtt????? Akarsz ilyen pasit a lányodnak??? Mikor kezdte? 12 évesen? Vagy 14, de hetente vált???? Melyik a jobb, na, milyent szeretnél a gyereked mellett látni?

A korkülönbség egy dolog, de egy ilyen fiú vérborzalom.

2016. jan. 11. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó!

Bocsi, figyelmen kívül hagytam, hogy több barátnője is volt a srácnak. Így teljes mértékben igazad van!

2016. jan. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!