Ti megengednétek ennyit a lányotoknak?
Alapozó, szempillaspirál, műköröm, szőke ombre haj, műköröm.
Gyanta egész testen, intim helyeken is.
A lány 14/L.
Szempillaspirált és a műkörmöt de inkább a gél lakkot megengedném.
Gyantát csak akkor ha nagyon csúnyán szőrös valahol.
A többit nem.
Én túlzásnak tartom s először is elbeszélgetnék vele, hogy miért annyira fontosak ezek. Főleg a műköröm és a gyanta. A haj az teljesen érthető számomra, a spirál is szolid, ha normálisan alkalmazza, nem túlzóan, mert azért lehet rondán csinálni.
Ja és nem mindegy, hogy a szülinapi buliján akar villogni (ezt nem az intim gyantára értem, csak a többire :D) vagy így akar menni suliba...
Én magam huszonpár éves koromig a világon semmit nem alkalmaztam, bár azóta se nagyon, de teljesen elfogadom, ha a lányom más lesz, nem baj az. Csak ugye, a mérték, a kor, a prioritások... A tanulás legyen azért pár nagyságrenddel fontosabb, mint a műköröm, akármennyire is bimbózó nő a 14 éves...
A műkörmön kívül szerintem nincs ezekkel semmi baj.
Az alapozó helyett mondjuk inkább BB krémet mondanék, ami hidratálja a bőrt, és nem roncsolja.
A gyantával szerintem nincs semmi baj, általában itt mindig a borotválkozást szidják, szóval azzal nem értem mi baja bárkinek is.
A szőke ombre sem vészes, átlag kilencedikes lányoknak sokkal erőteljesebb, feltűnőbb színű hajaik is vannak.
Jegyeivel nincs gond. Ahogy hozzám viszonyul, azzal nagyon.
Ideállít profi sminkben, kérem mossa le.
De mintha a falhoz beszélnék. Rászólok megint. Ekkor meg jön azzal, hogy nem vagyok az anyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!