Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a lányotoknak...

Ti megengednétek a lányotoknak? Jogos volt, amit apuék csináltak?

Figyelt kérdés

Megengednétek, hogy esténként egy órát telefonáljon a szobájában a saját telefonjáról a barátnőjével lefekvés előtt, mert a lánynak vannak lebeszélhető percei?

Apukám valamiért rendszeresen üvöltve rángatott ki a szobából, hogy hogy van pofám becsukni az ajtót, majd rendszeresen elvette a telefont (2-3 ilyen eset után már fel se vettem, ha valaki hívott), és üvöltve a kezembe nyomta a felmosórongyot, hogy legyen már eszem, és takarítsak ki.

Akkoriban azt hittem, ez így helyes. Most viszont azon gondolkodom:

-Miért kellett felmosnom minden nap, mikor anyu is csak hetente szokott?

-Miért kellett felmosnom este 8kor?

-Miért nem csukhatom be az ajtót, ha bent vagyok?

Akkor 15L

2015. jún. 17. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Elgurult a gyógyszere, sajnos nem tudok megoldást mondani. Hülyékkel nem lehet mitkezdeni.
2015. jún. 17. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

Apukád szerintem ezeket az esténkénti telefonálgatásokat úgy fogja fel, hogy kezdesz kisribivé válni.

Férfiszemmel nehéz elképzelni, hogy ennyi időn keresztül lehet értelmes mondanivalótok egymásnak, inkább tűnik valószínűnek hogy mindenkit kipletykáltok.

A pletykás csajok pedig általában ribik, vagy azok lesznek.

2015. jún. 17. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Megengedném.

De miért nem élőben beszélgettek suli után?

2015. jún. 17. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
kicsit szegyellnem hogy nincs annyi esze hogy skype-on telefonaljon ingyen, amugy meg ilyenek a tnik, engem nem izgatna.
2015. jún. 17. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha engem, mint apát valami zavarna a lányom viselkedésében, tetteiben, normális emberként megbeszélném vele. Az olyan bántó módszereket, mint ami veled történt nagyon nem helyeslem.

21/F

2015. jún. 17. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Apám volt olyan, hogy az ágyból rángatott ki (majdnem aludtam már), mert akkor jutott eszébe, hogy most és azonnal fel kell seperni az előszobát. Olyan este tíz körül volt, de ezt akkor és abban a pillanatban kellett megcsinálni. Persze nem ez volt az egyetlen dilis alkalom.
2015. jún. 17. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy gyerekként ez nem egyszerű, de lányok, össze kell szedni magunkat és azt mondani, (pl. az utolsóra), hogy édesapám, ha koszosnak találod az előszobát, akkor seperd fel.

Lehet kapsz érte egy pofont kb. akkorát, hogy a fejed lerepül, de megéri (!), és komolyan mondom, hogy megéri, mert ha megcsinálod szó nélkül legközelebb is meg fog alázni, és még tovább megy majd.

Könyörgöm, álljunk ki magunkért!

A zsarnok fajta ember ellen egyetlen megoldás van, ha erősebb vagy kitartóbb nála.

Meg a lelépés az első adandó alkalommal, amikor teheted.

2015. jún. 17. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Apukád ketyós pöppet.
2015. jún. 17. 18:20
 9/9 anonim válasza:
Apád egy hülye f.sz, nem lehet mit kezdeni a hülyékkel..
2023. aug. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!