Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek ennyit a...

Ti megengednétek ennyit a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Alapozó, szempillaspirál, műköröm, szőke ombre haj, műköröm.

Gyanta egész testen, intim helyeken is.

A lány 14/L.

2015. dec. 3. 13:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem zavarna, de úgy bírom az ilyen válaszokat, hogy "legyen már a tanulás fontosabb, mint a műköröm"... a kettő csak abban az esetben zárja ki egymást, ha annyi a tanulnivaló, hogy nincs ideje körmöt csináltatni, ez esetben viszont elgondolkodnék, mennyire van túlterhelve, ha az az egy óra nem fér bele pár hetente (most csak hasraütésszerűen mondtam, nem tudom, mennyi idő alatt készül el a köröm és meddig tart, de nem hinném, hogy komolyan ezen múlna a tanulmányi eredmény).
2015. dec. 3. 14:01
 22/56 anonim válasza:
9%

Faxt! Talán a gyanta,ha extrém szőrös lenne egy betegség miatt!

32/F. 2 lány apja.

2015. dec. 3. 14:02
 23/56 anonim ***** válasza:
17%
aztán apuci ne lepődjön meg, hogy már páran megkóstolták a "kislányt"
2015. dec. 3. 14:03
 24/56 anonim ***** válasza:
74%
Igen, mert a korai szexuális élet biztosan a szempillaspiráltól meg az ombrétől függ :D Magyarázd már meg utolsó...logikus
2015. dec. 3. 14:08
 25/56 anonim ***** válasza:
2%

attól függ hogy 14 évesen ettől sok felkent mű cucctól kinéz vagy 25-nek és azt hiszi ettől menő és így több pasit kap meg.

de te meg biztos nem láttál ilyen kis kikent k.-kat?

2015. dec. 3. 14:11
 26/56 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem egy rakat smink egyáltalán, sőt, kevés is a korosztályhoz képest.

Köszönöm szépen érdeklődésed, 14 évesen tusvonallal húztam ki a szemem, és szempillaspirált is használtam, aztán 17 évesen lett először barátom :)

2015. dec. 3. 14:13
 27/56 anonim ***** válasza:
88%
A felsoroltakból az alapozót, spirált engedném (szerintem 14 évesen már nagyon sokan festik magukat, szerintem anno én is szemceruzával kihúztam a szemem, pedig nem ma volt, már 41 vagyok). A műkörmöt és az ombre hajat nem. A gyanta olyan, hogy pl. nekem a lábszáram eléggé szőrös lenne, ha nem szedném le rendszeresen, ugyanez volt amikor 14 voltam, tehát gyantáztattam amióta ilyen. Inkább, mint hogy szőrös legyen. Az intimmel is az van szerintem, hogy manapság már az az elfogadottabb, ha vagy egy része vagy az egész borotválva van, kevés nőnek van meg teljes terjedelmében, lehet, nem érzi jól magát, hogy ott a szőr.
2015. dec. 3. 14:13
 28/56 anonim ***** válasza:
17%

kevés egy 14 évesnek a műköröm

hajfestés

alapozó? mi akar elfedni?

nem baj, majd szép lesz a bőre a mindennapos festéstől, igazi kiégett feje lesz

2015. dec. 3. 14:14
 29/56 anonim ***** válasza:
71%
Gyantát engedném, főleg a tesiórák miatt, amit az egyik hozzászóló írt. Egymás előtt kell átöltözni, baromi ciki tud lenni a nem kívánatos testszőrzet. Ha nem engedné a gyantát akkor tuti leborotválná, az meg miért jobb? 14 évesen szerintem viselhet egy szolidabb alapozót és spirált, a műkörömről viszont lebeszélném. Iskolába használjon szolidabb szìnű körömlakkot, hétvègén vagy épp egy mozizásra felőlem feltehet egy pirosat is akár. A hajfestés az, amit abszolút nem engednék! Maximum egy színezőt a nyári szünetre, de hajfestéket semmiképp. Ráér roncsolni a haját 20 éves korában, vagy amikor már őszülni kezd.
2015. dec. 3. 14:15
 30/56 anonim ***** válasza:
84%

Csatlakozom a klubbhoz, én is tust, szempillaspirált, és ceruzát használtam ennyi idősen, és komoly kapcsolatom 18 évesen lett mégis :D

Az osztálytársaim volt, hogy teljes bulisminkben jöttek be a suliba, a szempillaspirál ebben a korosztályban tök kevésnek számít.

25/N

2015. dec. 3. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!