Aki megengedné az gondolom abortuszra is boldogan tapsikolva kiséri szeme fényét, és boldog hogy legalább volt egy jó éjszakája igaz?
2017. máj. 2. 15:04
52/126 anonim válasza:
És ne gyertek nekem 15 éveskék hogy jajj ti milyen felelősségteljesek vagytok..napi hány kérdés is van itt a korosztályotok tagjaitól hogy lehetnek-e terhesek? Hm?
2017. máj. 2. 15:04
53/126 anonim válasza:
Gratulálok, hogy sikerült megértened...
Egy 15 évesnek nem b*száson jár az esze, ha jól nevelték!
2017. máj. 2. 15:14
54/126 anonim válasza:
utolsó..akkor én még nem találkoztam jól nevelt 15 évessel ezek szerint...akárhova nézek mindenhol ők nyalják-falják egymást, ráadásul ma hány lehetek-e terhes kérdés is volt tőlük? 3-4?
2017. máj. 2. 15:16
55/126 anonim válasza:
Akkor most jövök én a 15 éves kis takony.
Amúgy én vagyok az egyetlen aki először arra gondolt, hogy a kérdésben nem egy csaj fiúját érti barát alatt a kérdező, hanem mint egy sima barátot...?
Én az évek során többször aludtam már ott a legjobb barátomnál. Érdekes módon semmi sem történt. És ahogy magamat ismerem most sem lenne semmi.
Vagy manapság már, ha egy lány a barátjánál szeretne aludni akkor biztosan, csak össze akarnak feküdni vagy mi?
15L
2017. máj. 2. 15:52
56/126 anonim válasza:
az ember társas lény, jól esik összebújni valakivel neki is, vagy csak a buli miatt is... meg az jobb lenne, ha barátnőjénél aludna... ők is tudnának bármit csinálni, ha akarnának... szal engedném.
2017. máj. 2. 15:57
57/126 anonim válasza:
Igen 53 %-os valószínűleg csak ilyeneket látsz, mert normális nincs a közeledben, nem is ismersz ilyet.
A másik meg, hogy még a normálisat se vennéd észre... Pesszimista vagy. Csak a félig üreset veszed észre. A jó példákat sosem.
2017. máj. 2. 15:58
58/126 anonim válasza:
53 %-os:
Elgondolkodtál te már azon, hogy a VILÁG nem a napi 3-4 "terhes" kérdésből áll????
Kidugod te egyáltalán a világba a pacskerod,és éled te egyáltalán az emberek hétköznapi életét??? Vagy csak itt, a telefonodat nyomkodva okoskodsz!
Itt, a GYakorin....
2017. máj. 2. 15:59
59/126 anonim válasza:
49%-os. Iskola védőnő vagyok egy közepesen erős gimnáziumban..tudnék mesélni elhiheted. Úgyhogy igen, ki szoktam menni, de miután heti többször jönnek be hozzám kislányok a teherbe eshettem-e problémával, vagy terhességi tesztet kérve, látom mennyire nulla szinten állnak biológiából, a saját testük, szervezetük működését is beleértve hát.. én biztos hogy nem engedném a gyerekemnek az ottalvást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!