Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:
39%
Aki megengedné az gondolom abortuszra is boldogan tapsikolva kiséri szeme fényét, és boldog hogy legalább volt egy jó éjszakája igaz?
2017. máj. 2. 15:04
 52/126 anonim ***** válasza:
36%
És ne gyertek nekem 15 éveskék hogy jajj ti milyen felelősségteljesek vagytok..napi hány kérdés is van itt a korosztályotok tagjaitól hogy lehetnek-e terhesek? Hm?
2017. máj. 2. 15:04
 53/126 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok, hogy sikerült megértened...

Egy 15 évesnek nem b*száson jár az esze, ha jól nevelték!

2017. máj. 2. 15:14
 54/126 anonim ***** válasza:
16%
utolsó..akkor én még nem találkoztam jól nevelt 15 évessel ezek szerint...akárhova nézek mindenhol ők nyalják-falják egymást, ráadásul ma hány lehetek-e terhes kérdés is volt tőlük? 3-4?
2017. máj. 2. 15:16
 55/126 anonim ***** válasza:
39%

Akkor most jövök én a 15 éves kis takony.

Amúgy én vagyok az egyetlen aki először arra gondolt, hogy a kérdésben nem egy csaj fiúját érti barát alatt a kérdező, hanem mint egy sima barátot...?

Én az évek során többször aludtam már ott a legjobb barátomnál. Érdekes módon semmi sem történt. És ahogy magamat ismerem most sem lenne semmi.

Vagy manapság már, ha egy lány a barátjánál szeretne aludni akkor biztosan, csak össze akarnak feküdni vagy mi?

15L

2017. máj. 2. 15:52
 56/126 anonim ***** válasza:
39%
az ember társas lény, jól esik összebújni valakivel neki is, vagy csak a buli miatt is... meg az jobb lenne, ha barátnőjénél aludna... ők is tudnának bármit csinálni, ha akarnának... szal engedném.
2017. máj. 2. 15:57
 57/126 anonim ***** válasza:
28%

Igen 53 %-os valószínűleg csak ilyeneket látsz, mert normális nincs a közeledben, nem is ismersz ilyet.

A másik meg, hogy még a normálisat se vennéd észre... Pesszimista vagy. Csak a félig üreset veszed észre. A jó példákat sosem.

2017. máj. 2. 15:58
 58/126 anonim ***** válasza:
40%

53 %-os:

Elgondolkodtál te már azon, hogy a VILÁG nem a napi 3-4 "terhes" kérdésből áll????

Kidugod te egyáltalán a világba a pacskerod,és éled te egyáltalán az emberek hétköznapi életét??? Vagy csak itt, a telefonodat nyomkodva okoskodsz!

Itt, a GYakorin....

2017. máj. 2. 15:59
 59/126 anonim ***** válasza:
62%
49%-os. Iskola védőnő vagyok egy közepesen erős gimnáziumban..tudnék mesélni elhiheted. Úgyhogy igen, ki szoktam menni, de miután heti többször jönnek be hozzám kislányok a teherbe eshettem-e problémával, vagy terhességi tesztet kérve, látom mennyire nulla szinten állnak biológiából, a saját testük, szervezetük működését is beleértve hát.. én biztos hogy nem engedném a gyerekemnek az ottalvást.
2017. máj. 2. 16:09
 60/126 anonim ***** válasza:
16%
ha riba_ncot akarsz nevelni akkor engedd
2017. máj. 2. 16:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!