Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 anonim ***** válasza:
53%

Abban az esetben,hogyha elmagyaráznám neki,hogy még semmilyen szexuális tevékenység nem való neki, ÉS EZT FEL IS FOGTA, akkor talán igen. Talán. Ha a kapcsolat komoly és a srácot is ismerem.

De az együtt alvás nem a 15 éveseknek való. Egy gyakorlatilag gyereknek ne erre legyen igénye.

2017. máj. 1. 23:35
 12/126 anonim ***** válasza:
56%
15 évesen biztosan nem. 17 évesen már igen.
2017. máj. 1. 23:38
 13/126 anonim ***** válasza:
40%
Persze. És ha terhes lennél, mi lenne? Örökbe fogadnák a szüleid? Az olyan korú gyerek még az Anyukájának szül.
2017. máj. 1. 23:46
 14/126 anonim ***** válasza:
57%

17 évesen nem engedték a 15 éves barátnőmnek, hogy nálunk aludjon.

Egy suliba jártunk és kb naponta megdugtam/egyéb dolgokat csináltunk a lánywc-ben (sose buktunk le..), vagy suli után egy elhagyatott épületben estünk egymásnak. Persze sietve, mert kb 4re haza kellett érnie:)

Szóval szexre mindig van hely és idő, ne legyetek álszentek az együttalvás tiltásával.

Tudom, az olyan "felnőttes", nem? Tiltsátok is..

35/F

2017. máj. 2. 00:00
 15/126 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki a szextől fél, holott ahhoz nem kell ottalvás, hogy megtörténjen. Másik: valaki azt írta, hogy 15 évesen nem engedné neki, de 16 évesen már igen. Ennyire számít 1 év?! Ami még viccesebb megnyilvánulás, hogy ha már 1 éve járnának, akkor talán. Bakker, anno a barátnőmnél már pár hónap járás után volt ottalvás, mégsem történt semmi baj. Higgyétek el, a bajhoz nem kell ottalvás. Inkább örülni kellene, hogy van kapcsolata a csajszinak szerintem :-)
2017. máj. 2. 00:05
 16/126 anonim válasza:
65%

persze :D nalam is aludt mar lany ebben korban es egy tok jo lelkizes volt csak szal nem feltetlen szex lesz a vege :D ha dugni akarnak ugyse lehet megakadalyozni max mashol intezik el :D

17/f

2017. máj. 2. 00:21
 17/126 anonim ***** válasza:
48%

"Még egy 18 évesnek sem engedném, mert csak addig felnőtt míg nincs baj, utána már jó a szülő segítsége... Na pont az ilyen dolgokat lehet megelőzni. Nyilván megakadályozni nem lehet hogy egymásnak essen a két ember, de legalább én nem adtam alájuk a lovat, hogy menj aludj nála..."

58 % te konkrétan elmebeteg vagy?

2017. máj. 2. 01:17
 18/126 anonim ***** válasza:
39%

"Egy suliba jártunk és kb naponta megdugtam/egyéb dolgokat csináltunk a lánywc-ben (sose buktunk le..), vagy suli után egy elhagyatott épületben estünk egymásnak. Persze sietve, mert kb 4re haza kellett érnie:) "

Ezzel csak az lett elérve, hogy a 66 %-os 35/F, gyorsan ejakulál, magyarul nem tudja kielégíteni rendesen a nőjét, és borzalmasan igénytelen helyekre van specializálódva.

Neki aztán mindegy, hogy a bokorban, ott is jó lesz.

3 perces hapi..

2017. máj. 2. 01:23
 19/126 anonim ***** válasza:
57%
Mièrt lett mindenki lepontozva, aki a nem vàlasz felè hajlott? Csak igen volt itt a helyes vàlasz? :D
2017. máj. 2. 02:59
 20/126 anonim ***** válasza:
40%
Azt sem engedném, hogy pasizzon 15 évesen, nemhogy nála aludjon. Mondjuk megfelelően nevelt lánynak ilyen eszébe se jutna kiskorúként.
2017. máj. 2. 03:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!