Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?
Abban az esetben,hogyha elmagyaráznám neki,hogy még semmilyen szexuális tevékenység nem való neki, ÉS EZT FEL IS FOGTA, akkor talán igen. Talán. Ha a kapcsolat komoly és a srácot is ismerem.
De az együtt alvás nem a 15 éveseknek való. Egy gyakorlatilag gyereknek ne erre legyen igénye.
17 évesen nem engedték a 15 éves barátnőmnek, hogy nálunk aludjon.
Egy suliba jártunk és kb naponta megdugtam/egyéb dolgokat csináltunk a lánywc-ben (sose buktunk le..), vagy suli után egy elhagyatott épületben estünk egymásnak. Persze sietve, mert kb 4re haza kellett érnie:)
Szóval szexre mindig van hely és idő, ne legyetek álszentek az együttalvás tiltásával.
Tudom, az olyan "felnőttes", nem? Tiltsátok is..
35/F
persze :D nalam is aludt mar lany ebben korban es egy tok jo lelkizes volt csak szal nem feltetlen szex lesz a vege :D ha dugni akarnak ugyse lehet megakadalyozni max mashol intezik el :D
17/f
"Még egy 18 évesnek sem engedném, mert csak addig felnőtt míg nincs baj, utána már jó a szülő segítsége... Na pont az ilyen dolgokat lehet megelőzni. Nyilván megakadályozni nem lehet hogy egymásnak essen a két ember, de legalább én nem adtam alájuk a lovat, hogy menj aludj nála..."
58 % te konkrétan elmebeteg vagy?
"Egy suliba jártunk és kb naponta megdugtam/egyéb dolgokat csináltunk a lánywc-ben (sose buktunk le..), vagy suli után egy elhagyatott épületben estünk egymásnak. Persze sietve, mert kb 4re haza kellett érnie:) "
Ezzel csak az lett elérve, hogy a 66 %-os 35/F, gyorsan ejakulál, magyarul nem tudja kielégíteni rendesen a nőjét, és borzalmasan igénytelen helyekre van specializálódva.
Neki aztán mindegy, hogy a bokorban, ott is jó lesz.
3 perces hapi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!