Te hány éves korában vennél házat a gyerekednek?
Sehány éves korában nem vennék.
Majd amikor meghalok, akkor megörökli az enyémet. Remélem akkor már 50 fele jár majd.
Nekem 24 éves koromban vettek egy pesti kis lakást. Nem kértem sosem, ők adták ajándékba, mert megtehették.
Majd 26. szülinapomra kaptam meg mellé az első autómat.
Kp-re vették mindkettőt, nem okozott nekik anyagi gondot. Nem értem, mi a baj ezzel?!
Azt gondolom, hogyha szeretnék majd egyszer egy házba költözni, abban is biztosan támogatnának, hiszen a szüleim. De!! Én is életük végéig fogom őket támogatni, ha már nem lesznek munkaképesek. Az a célom, higy ne olyan nyugdijas pár legyenek majd, akik számolgatják a paizerre valót, hanme olyanok, akik lakoautoval végigbulizzák európát. :) ezen célom eléréséhez igen is nagy segitség, hogy nem hitellel inditom az életemet. 27 vagyok, jol keresek, havonta 100 ezret teszek életbiztosításba, ami szépen hozza a hozamát.
Szoval nem minden fiatal egy szenét hiéna, akit támogttak a szülei, mert megtehették!
válaszolni nem tudnak de lepontozni igen :D
a lepontozónak küldöm XD
Arról meg igenis tehet valaki, ha 50 évesen is albiban van. Az emberek többsége ott nem a körülmények áldozata, nem akarnak többet annál vagy maximum álmodoztak/nak róla.. Apámék vidékről jöttek fel Pestre anno úgy hogy a ketszintes családi házat nagy telekkel elcserélték egy kis panelre.. Apunak érettségi, anyunak még az sincs és most 10ingatlanjuk van kb abból Pesten az egyik kb 1500nm telek rajta egy kb400nmes kétszintes házzal. Vidéken van több telkuk van amelyik 5-10e nm szóval nekem senki ne mondja hogy a körülmények áldozata..
Nekem valóban könnyebb volt, de gyerek korom óta segítek itthon, úgy gondolom átlagon felül. Azóta nekem is van a párommal saját vállalkozásunk és indulóban van a 2is amellet, hogy apuékkal csinálunk közösen is egyet..
És azért mert egy páran nem tudják elképzelni, hogy ezek lehetségesek, attól még nem az a paraszt aki venne a gyerekének házat, hanem az akinek eszébe se jut.. Én úgy gondolom, hogy ez még nem a gyerek sgnek a kinyalása, ettől nem lesz elkényeztetve sem, tök jó dolog, ha tudod támogatni ezzel és nem vesz ki a saját zsebéből pénzt az albi vagy a hitel fizetése miatt pénzt akkor az egy nagyon jó dolog..
Soha
Miert kotnem ot roghoz fiatalon.
Menjen utazzon eljen probalja magat.
Itt nem szokas lakast venni berelhetsz akar 10o evig is ua mint sajatod csak ha baj van tulaj ceg javit mindent.
Berlesben szabad vagy koltozhetsz egesz orszagban.
Hazat orokolni csak gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!