Ha jól tudom, a raszta hajat kibontani már nem lehet, csak levágni, ha meg akar tőle szabadulni. Fiamnak korábban 16-7 körül, tudom, szemétség, de így van, mert max. kopasz lesz utána pár hónapig, túléli. Lánynak csak 18hoz közel, saját felelősségére.
2013. okt. 6. 12:43
2/13 anonim válasza:
Én már a 11-12 éves gyerekemnek megengedném. Semmi rossz nincs benne...
2013. okt. 6. 12:46
3/13 anonim válasza:
Én 15-16 körül már megengedném, ha annyira szeretné.
2013. okt. 6. 12:50
4/13 anonim válasza:
Egy-két tincset megengednék 7.-8.-osztályban, ha megunja nem olyan nagy veszteség annyi haj.
16 éves kora után pedig az egészet megcsináltathatná, azzal a kikötéssel,hogy kifizeti magának.
2013. okt. 6. 13:26
5/13 anonim válasza:
15-16 éves korában. Majd megbánja. :D:D:D
2013. okt. 6. 14:30
6/13 anonim válasza:
12 evesen lett 3 tincsem, kb egy evig megvolt de buntetesbol levagattak a szuleim :( 16 evesen hatul az osszes hajamat mefgcsinaltatom ugyis gyenge a sok festestol igy legalabb nem fog hullani 13/L
2013. okt. 6. 22:30
7/13 anonim válasza:
Soha! Rém gusztustalan...
2013. okt. 6. 22:40
8/13 anonim válasza:
hát megengedném de csak egy elbeszélgetés előtt. nagyon undorító
2013. okt. 7. 16:10
9/13 anonim válasza:
Milyen kopaszra vágás, emberek??
A rasztát gond nélkül ki lehet bontani.
Amúgy a kérdésre felelve, 14 évesen engednék pár tincset, és ha még 16 évesen is szeretné, akkor megengedném az egészet.
2013. okt. 7. 18:22
10/13 anonim válasza:
Szerintem is 15-16. Amúgy nem kopaszra kell levágni, és le is lehet növeszteni. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.