Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te hány éves korában vennél...

Te hány éves korában vennél házat a gyerekednek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 13:17
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
57%
X19 van gyerkem, 2 is, és sikeres felnőttek, nem nekem kell pesztrálni és pénzzel pumpálni őket 60 felett. Jó okatatást kaptak és sikeresen élnek. Ez volt az én feladatom, nem pedig ingyenélő felnőtt embereket pesztrálni. Ők mindent magkaptak, hogy saját életük legyen.
2017. ápr. 28. 15:36
 22/60 anonim ***** válasza:
70%
ja, a lakást maguk vették :)
2017. ápr. 28. 15:37
 23/60 anonim ***** válasza:
73%

#15-ös vagyok. Le lettem pontozva, mert leírtam, hogy nem vennék házat a gyerekemnek, hiszen kaptak olyan oktatást, hogy anyagi gondjaik sose legyenek az életben.

Ami azért lepontozandó, mert ...?

2017. ápr. 28. 15:44
 24/60 anonim ***** válasza:
77%
Nekem phd-m van, elég jó oktatást kaptam, attól a világon még nem lesz több munka, főleg nem egy nő számára. Az én szüleim nem 60 évesek, mert 20 évesen szült az anyukám, amikor is saját kezükkel építették a házunkat. Azóta is minden évben voltunk nyaralni, az egyetemet fizették nekem, nem kellett diákmunkáznom még a napi 8 óra ingyen labormunka után, élhettem a gondtalan diákéletem. Míg a barátomnak az 55 éves szülei, akik cigire meg egyéb baromságra herdálják el a pénzüket (pedig ugyananyit keresnek, mint a szüleim), az ő gyereküknek dolgoznia kellett egyetem mellett is, boldogtalan volt, stresszes, huszonévesen már kopaszodik ez miatt, és csak azért, mert a szülei ilyen abnormálisan gondolkoznak, hogy ha neki sz.r volt fiatal korában, akkor a gyerekének is legyen az, csak hogy megtanulja milyen az élet. Elég szánalmas az ilyen gondolkozás. Elvileg azért szül az ember gyereket, mert szereti és nem azért, mert ki akar cseszni vele
2017. ápr. 28. 15:46
 25/60 anonim ***** válasza:
49%

Természetesen NEM vennék házat. Minek? Felesleges kötöttség.

Ha másutt kap melót - vagy külföldre küldik, mit csinál a házzal? Mert eladni max. áron alul lehet, vagy évekig árulhatja.

Kiadni sem, mert arra ráfizethet könnyen, stb.

2017. ápr. 28. 15:51
 26/60 anonim ***** válasza:
85%

Én 19 évesen kaptam saját lakást, mivel akkor lett annyi pénz, hogy egy újabn ingatlant meg tudjunk vásarolni. Ha pedig elvégzem az egyetemet és lesz saját állásom be is költözhetek. Addig pedig ki lett adva albérletbe.

Szerintem egy jó gesztus, nagyon hálás vagyok érte. Ha megtehetem én is fogok venni egy házat a gyermekemnek (ha lesz).

2017. ápr. 28. 16:00
 27/60 anonim ***** válasza:
73%

Mennyi irigy ember van itt lol.. Mert kinek a feladata megadni a gyereknek ami kell neki, amíg saját maga talpra nem áll? Ha elvégzi az egyetemet (ami alatt úgyszintén nem árt egy lakás) és mondjuk valami zsíros melója lesz akkor is 5-10 év mire tudna venni magának. Bármilyen hihetetlen mifelénk az a szokás, hogy amikor egyetemre megy a gyerek kap a közelben egy házat, szépen elvégzi az egyetemet, akkor elmegy dolgozni, onnantól saját maga is fent tudja tartani...

Én is kaptam én leányom is fog majd az övé is és így tovább.

2017. ápr. 28. 16:20
 28/60 anonim ***** válasza:
38%
Soha!
2017. ápr. 28. 16:25
 29/60 anonim ***** válasza:
58%
Remélem az itt válaszolók egy részének nincs, és nem is lesz gyereke. Nem lenne boldog. :(
2017. ápr. 28. 16:36
 30/60 anonim ***** válasza:
39%
16:43 Hát persze aranyom, betont keverni én is el tudok menni, de nem mindenkinek ez az álma köszi
2017. ápr. 28. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!