Hány éves korában engednéd meg a gyerekednek hogy letegye a jogsit autóra ha nem lenne korhatáros?
Sokan vannak akik épphogy betöltik a 17et és már teszik is le a jogsit.
Erről jutott eszembe hogy vajon van olyan szülő aki ennél is hamarabb engedné a gyerekének ha lehetne?
Nem hiszem hogy valaha lesz gyerekem, megrögzött agg tipusú f*szi vagyok, De ha lenne akkor minél hamarabb
Persze, én megengedném neki akár már 14 éves kora körül, mikor robogóra teszi le sokam, szerintem má nyugodtan mehetne akkor kocsira is.
18 alá semmiképpen nem engedném a korhatárt.
De nem biztos,hogy húzni kéne egy ilyen éles határt, egyénileg kéne eldönteni, hogy ki az, aki képes úgy közlekedni, hogy másban nem tesz kárt!(akik disco után a fán vannak.. így jártak, hülyék voltak, viseljék a következményt)
Sokan 20 évesen is ostobák ahhoz, hogy normálisan közlekedjenek, és mivel sok gyerek a számítógépes játékokon nő fel, azt hiszik, hogy az utcán királykodni kell, nyomni neki, hogy tapad-e vagy nem az egy kérdés, de mi van ha előbukkan valaki?!
Ha normális családi hátteret kap a gyerek és nem azért akar vezetni, hogy a haverokat besz***sa, meg majd ő lenyom mindenkit...
Szóval szerintem ez nem határozható meg életkorban, sok embernek van jogsija, aki 20-25-30 éves vagy még töb és nem való közútra!
Párom anyukája szerint az ember csak 20 éves korára érik meg a jogosítványra, éppen ezért a párom csak akkor tehette le. Igazából én 17 évesen kezdtem el és most, lassan 20 évesen fejezem be (minden sikerült elsőre csak kihagytam másfél évet) és valahol tényleg azt érzem, hogy valóban most értem csak meg rá.
Persze van aki még 20 évesen se, de nekem a 17 nagyon fiatalnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!